Drent Fotografie
Image default
Bedrijven

Positieve ervaringen met ledonline.nl

Heb jij een eigen winkel? Ben je eigenaar van een showroom? Beheer je een kantorenpand? Geef je leiding in een fabriek? Jullie allemaal kunnen rekenen op ledonline.nl. Deze online ledlampenwinkel heeft alle mogelijke leds op voorraad. Je kunt ze tegen concurrerende prijzen kopen en als je wilt, hangen de experts van ledonline.nl ze voor je op. Al heel wat bedrijven hebben samen met ledonline.nl de overstap naar led geregeld. En met succes. Mensen zijn zeer tevreden over de armaturen, net als over de structureel lager uitvallende energierekening.

Om een indruk te geven van het assortiment lampen beschrijven we er twee.

De Toscana led opbouwspot is met name geschikt als etalage en showroom verlichting. Je ziet ‘m ook veel in de horeca. Zoek je een lamp voor thuis? In de keuken of woonkamer misstaat dit armatuur beslist niet. De ledlamp is verkrijgbaar in zwart en in wit. Dit zijn de maten: 100 bij 100 mm. De lamp heeft een energieverbruik van 7 Watt en een lichtopbrengst van 530 Lumen. De Toscana is triac dimbaar en heeft een lichtkleur van 2700 Kelvin, wat gelijk staat aan extra warm wit licht. Je kunt de spot verschillende kanten op draaien en kantelen. Het licht schijnt in een 45 gradenbundel. De Toscana gaat zeker 50.000 branduren mee.

De led railspot Sofia raden we aan als fresh food lamp. De aluminium behuizing met een poedercoating laag ziet er strak uit. Je hebt de keuze uit een zwarte of een witte Sofia. De lamp is er in een standaard en een S-model. De kleine variant heeft een diameter van 83 mm en is 91 mm hoog. Bij de grotere versie zijn die afmetingen respectievelijk 106 en 125 mm. Qua lichtkleur zijn er tevens twee opties: 3000K warm wit en 4000K natuurlijk wit. De led-lichtbron is ingebouwd, die hoef je er dus niet bij te kopen.

Naast de hier beschreven lampen kun je bij ledonline.nl ook terecht voor bijvoorbeeld ledstrips op maat, pendelarmaturen en muurlampen. Voor de beschrijvingen van al die moderne leds verwijzen we je naar ledonline.nl. De collectie is overzichtelijk onderverdeeld in:

  • etalageverlichting;
  • horecaverlichting;
  • winkelverlichting;
  • fresh food verlichting;
  • showroomverlichting;
  • kantoorverlichting;
  • woningverlichting.
https://ledonline.nl/