Drent Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Autotheorie aanleren? 123-theorie kan jou daar uitstekend bij helpen!

Ben jij aan het leren voor de autotheorie en zie je het niet meer zitten? Is er gewoon geen doorkomen aan en maakt alleen het kijken naar het dikke theorieboek jou al gek? Tijd voor 123-theorie!

Woon jij in de buurt van Den Haag of in deze mooie stad zelf? Laat je dan snel door ons uit de brand helpen en kom onze eendaagse theoriecursus in Den Haag volgen. Ja, je leest het goed, wij bieden een eendaagse cursus aan. Vind je dat moeilijk te geloven omdat je zelf al dagen bezig bent om de theorie in je hoofd te krijgen of heb je al wat door het theorieboek gebladerd en heb je gezien dat je best veel moet weten? Toch hebben wij echt aan maar 1 dag genoeg om jou de theorie zeer goed aan te leren. En het werkt echt, er zijn al mega veel cursisten na het volgen van onze cursus geslaagd voor het theorie examen. Ons slagingspercentage is dan ook bijna 100%.

Als je je inschrijft voor onze theoriecursus ben je binnen 1 dag klaar. Zowel met leren als met je examen. Want het CBR examen kan je op dezelfde dag nog gaan maken. Het is zelfs zeer gunstig om na de theoriecursus direct naar het examen door te gaan, de lesstof zit dan namelijk nog heel helder in je hoofd.

Omdat we je niet alleen de theorie steengoed hebben aangeleerd maar ook hebben geoefend met examens, kom je bij het CBR niet voor verassingen te staan. Jij weet namelijk al hoe het examen eruit ziet, dankzij onze training. En die fijne ezelsbruggetjes en handige trucs die we je hebben aangeleerd kan je mooi gebruiken tijdens het examen. Na het volgen van onze cursus weet je alles wat je moet weten van de autotheorie. En het leuke is, er komt geen dik theorieboek aan te pas!

Door het hele land te volgen

In 1 dag auto theorie volgen is in veel meer plaatsen dan alleen Den Haag mogelijk. Je vind ons door het hele land. Want waar je ook woont, wij willen jou graag helpen bij het behalen van je theoriecertificaat, zonder dat je daar ver voor hoeft te reizen. Zeker weten dus dat er in jouw woonomgeving één van onze cursuslocaties in de buurt is.

https://www.123-theorie.nl/