Drent Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Leren rijden doe je bij de rijschool in Oegstgeest

Bij de leukste rijschool in Oegstgeest kun je terecht voor het nemen van je eerste rijlessen. Je bent woonachtig in Oegstgeest en bent net 17 geworden  en wilt graag gelijk beginnen met rijles. Dan hebben wij goed nieuws want dan ben je bij onze rijschool in Oegstgeest aan het juiste adres. En kun je bij ons gelijk beginnen aan je avontuur en leer je bij ons op een veilige manier rijden. En vinden we het voor belangrijk dat je een leuke tijd hebt als leerling bij onze Rijschool in Oegstgeest. En hopen we natuurlijk dat je in een keer slaagt voor je rijbewijs en eindelijk kunt deelnemen aan het verkeer. En dus niet langer afhankelijk bent van het openbaar vervoer, en met de koude wintertijd gewoon lekker de auto kunt pakken.  

Je eerste rijles

Bij de rijschool in Oegstgeest snappen we dat je eerste rijles best spannend kan zijn, en daarom doe je vaak niet veel meer dan alleen sturen. Om eerst even goed kennis te maken met de auto en hoe een auto aanvoelt natuurlijk. En je te laten wennen aan het verkeer en maken elke les kleine stapjes en ga vanzelf beter rijden.  Voor iedereen is dit anders de een heeft er gewoon net wat meer gevoel voor dan de ander. En dat maakt niks uit het gaat erom dat je straks veilig deelneemt aan het verkeer en je de situatie buiten de auto ook goed kent. En bepalen we je pakket bij de eerste rijles en maken we dus een kleine schatting van hoe lang het ongeveer duurt. 

Theorie en rijexamen 

Naar het lessen is een ander nadeel ook erg belangrijk bij het autorijden, is de auto theorie natuurlijk waarin je ook examen moet doen. Uiteraard besteden we hier bij onze rijschool in Oegstgeest veel aandacht aan. Omdat je zonder het halen van je theorie geen examen kunt doen en je dus ook geen rijbewijs kunt halen. Dus het is gewoon belangrijk dat je ook dat gedeelte goed onder de knie krijgt en daar helpen we je als rijschool in Oegstgeest ook bij.