Drent Fotografie
Image default
Mode en Kleding

8 manieren om je baby schattig te houden

Als je een baby hebt, wil je dat ze er zo schattig mogelijk uitzien! Of het nu in het openbaar is of gewoon thuis, je baby kan het schattigste ding op twee benen zijn als je er maar genoeg moeite voor doet. Deze acht manieren om je baby schattig te houden, zorgen ervoor dat je kleintje er altijd op zijn best uitziet en dat je je niet druk maakt over wat je hem elke ochtend moet aankleden!

1) Persoonlijk winkelen

Er is geen vervanging voor het persoonlijk bekijken van babykleding. Hoewel online verkopers misschien een grotere selectie aan outfits hebben, kun je een beter idee krijgen van hoe goed een outfit past door deze op je kleintje te passen. En dat kan in ruil daarvoor grote besparingen opleveren.

Goede verkopen

Bovendien bieden winkels met goede verkopen soms ook kortingsbonnen en promoties die u kunt gebruiken bij online aankopen. Online winkelen is handig, maar er gaat niets boven het in handen krijgen van die zachte, comfortabele kleding!

2) Vereenvoudig, vereenvoudig, vereenvoudig

Baby’s zijn kleine, schattige wezens, maar het zijn ook klerenzwijnen. Tussen zo snel groeien en het toevoegen van meer lagen, zul je merken dat je veel tijd besteedt aan het proberen om je baby gekleed te houden.

Komende jaren

Om uzelf de komende jaren tijd en geld te besparen, volgt u deze 8 stappen om uw kleintje zo schattig mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat u niet meer uitgeeft dan nodig is: 1.

3) Koop kwaliteit boven kwantiteit

Als u probeert te beslissen of u een bepaald kledingstuk wilt kopen, laat kwaliteit dan de beslissende factor zijn.

Wasbeurten

Als een kledingstuk goed gemaakt is en vele wasbeurten meegaat, is het de moeite waard om er meer voor te betalen. Het hebben van minder leuke kleding die langer meegaat, bespaart op de lange termijn geld.

4) Onesie kind online bestellen

Onesie kind online bestellen is veel gemakkelijker, vooral als het om de kleding van je baby gaat. Je kunt bij Stylonic winkelen om zijn of haar favoriete personages op rompertjes, bodysuits en jassen te bestellen. Uw bestelling krijgt u meestal binnen 1 werkdag geleverd.

eBay

Je kunt ook kleding kopen op eBay en Zulily – misschien vind je schattige rompertjes voor een lagere prijs dan wat je zou betalen in een fysieke winkel.

5) Koop bij comfortabele merken

Elke ouder weet dat wanneer de baby gelukkig is, jij ook gelukkig bent. Comfort is de sleutel op alle gebieden van babykleding, maar vooral voor rompertjes. Let bij het kopen op zachte stoffen zoals katoen en fleece.

Organische materialen

Ga nog een stap verder door te zoeken naar organische materialen zoals bamboe of hennep als die in jouw regio verkrijgbaar zijn. Het beste gedeelte? Onesies zijn gemakkelijk online te vinden (voor een betere prijs), dus je kunt elk seizoen nieuwe kopen!

6) Kleed je voor succes

Het gaat erom hoe je je kind kleed, want het heeft een enorme impact op hoe anderen hen zien. Bij baby’s draait het echter allemaal om hun comfort – niet om het creëren van een professionele uitstraling.

Luiers verschonenen

Dat gezegd hebbende, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het aankleden van uw baby. Kies eerst kleding die gemakkelijk is voor het verschonen van luiers en om te dragen tijdens het geven van borstvoeding. Ten tweede, zorg ervoor dat ze altijd bedekt zijn; baby’s hebben het snel koud! Bron: kinderkleding, babykleding en sneakers