Drent Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Vakantie naar Zeeland, vergeet je camera niet!

Vakantie naar Zeeland, vergeet je camera niet!

Of je nou zin hebt in een vakantie of een romantisch weekendje weg met je geliefde, Zeeland is de perfecte bestemming! Er zijn een groot aantal mooie dorpen en steden die de moeite waard zijn om te fotograferen. Dit geldt ook voor de natuur.

Wanneer je naar Zeeland gaat is het ook leuk om vanaf daar een bezoek te brengen aan België. Grote steden zoals Antwerpen, Gent en Brugge zijn vanuit Zeeland makkelijk aan te rijden met de auto.

Overnachten

Er zijn in Zeeland meer dan genoeg mogelijkheden om te overnachten. Je kan slapen in een hotel, stacaravan, vakantiehuisje of in je eigen tent. Wil je echt iets bijzonders, huur dan een huisje in de natuur of slaap op het strand in een strandhuisje.

Huur je voor een of meer nachten een huisje op het strand, dan kan je in de ochtend genieten van verse broodjes aan het water. Zeg nou zelf, een betere manier om de dag te beginnen is er toch niet?

Mooie plekjes in Zeeland

Zeker als je een liefhebber van zee en strand bent is Zeeland de ideale bestemming. Bezoek de havenstad Vlissingen met de prachtige boulevard. Vergeet vooral niet om je camera in je omybag te doen. Je zal hem zeker nodig hebben!

Nog een leuk stadje om te bezoeken is Goes. Wanneer je door het centrum loopt kan het gebeuren dat je zomaar een paar ganzen tegenkomt! In het centrum is er voldoende gelegenheid om te shoppen of lekker een terrasje te pakken.

Wie naar het strand wil gaan vindt de mooiste plekjes bij Zoutelande, Domburg, Breskens of Renesse. Vergeet niet om je camera goed op te bergen in een strandtas met rits. Zo zit hij goed opgeborgen en kan hij niet zomaar uit je tas vallen.

Wat kan je allemaal doen in Zeeland?

Er is in Zeeland heel veel te zien en te beleven. Een van de dingen die je zeker niet moet missen als je in deze provincie op vakantie bent is een zeehondensafari. Je gaat dan met een boot het water op en met een beetje geluk spot je een aantal zeehonden.

Wil je meteen je foto’s op de laptop zetten, neem deze dan mee naar Zeeland in een casteleijn en beerens laptoptas. Kan je meteen je mooiste foto’s die je in Zeeland gemaakt hebt doorsturen naar de thuisblijvers. Zo genieten die ook een beetje mee!