Drent Fotografie
Image default
Dienstverlening

Letselschade claimen bij tegenpartij

Heeft u letsel opgelopen in het verkeer, op uw werk of door onzorgvuldig handelen van een arts? Dan kunt u de bijkomende kosten claimen bij degene die uw letsel heeft veroorzaakt. Letselschade claimen is niet eenvoudig. Hiervoor kunt u het beste de hulp van een advocaat inschakelen. Een letselschade advocaat neemt al het ingewikkelde papierwerk uit handen en zorgt ervoor dat u de schadevergoeding ontvangt die u voor ogen heeft. U wilt in dit geval natuurlijk een betrouwbare advocaat waar u van op aan kunt en die zich volledig inzet voor uw zaak.

Goede letselschade advocaat Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een goede letselschade advocaat Den Haag, kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Samen met zijn collega’s heeft Van Dijk al veel slachtoffers bijgestaan en hun zaken succesvol afgerond. Van Dijk is gevestigd in Zoetermeer en op het kantoor is alle kennis aanwezig die nodig is om u te kunnen helpen. Letselschade advocaat werkt hiervoor onder andere samen met medisch specialisten, specialisten op het gebied van Arbo wetgeving en ongevallenanalisten. Heeft u een whiplash opgelopen, maar worden uw klachten niet serieus genomen? Ook dan kunt u rekenen op de juridische hulp van Van Dijk advocaten.

Doortastende en effectieve aanpak

Schakelt u de hulp in van Thomas van Dijk, dan kunt u rekenen op een doortastende en effectieve aanpak. Alleen uw belang staat op de eerste plaats. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met uw situatie en uw wensen. Deze worden dan ook uitvoerig besproken en als leidraad genomen voor de verdere aanpak van uw zaak. Staat de aansprakelijkheid nog niet vast, dan wordt hier eerst onderzoek naar gedaan zodat duidelijk is welke stappen genomen moeten worden. Uw zaak melden kan via de website van Van Dijk. Natuurlijk kunt u desgewenst ook telefonisch contact met ons opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/