Drent Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een moderne online woonwinkel waar je nu direct een bestelling kunt plaatsen? Deens!

Deens is een zeer complete meubel en woonaccessoire winkel. Je kunt er 24/7 terecht. Het aanbod is afkomstig van bekende Nederlandse en buitenlandse merken. We noemen KEK Amsterdam, HK living, Fatboy, Zusss, Urban Cotton Amsterdam en House Doctor. De complete collectie staat online en is overzichtelijk ingedeeld. Zo kun je zoeken op categorieën als banken, stoelen, tafels, behang en keukenspullen. De service van het Deens-team is uitstekend. Veel artikelen zijn op voorraad en kunnen snel geleverd worden. De prijzen zijn scherp en er zijn regelmatig sales. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

HKLiving is een voorbeeld van een Nederlands merk op deens.nl dat erg populair is. HKliving blinkt uit in veelzijdigheid. Zomaar een greep: kunstwerken voor aan de muur, lampen, vloerkleden, poefen, plaids en kussens. De HKliving stijl kunnen we omschrijven als vernieuwend en origineel met veel respect voor historische stijlen. HKliving bestaat inmiddels 14 jaar en is zeker niet alleen in eigen land geliefd. Naar klanten in zeker 50 verschillende landen worden regelmatig ontwerpen verzonden. Erg populair zijn de HKliving kasten. Die zijn er in allerlei variaties. Van ladekasten tot vitrinekasten en van kasten met deurtjes tot nachtkastjes.

Een categorie op deens.nl die we van harte aanbevelen, is verlichting. Subcategorieën zijn onder meer bedlampjes, plafonnieres, muurarmaturen, lampenkappen en lichtsnoeren. Aanbevelenswaardige namen als het om lampen gaat, zijn it’s about RoMi, MUST living en Madam Stolz. Iedere afzonderlijke lamp wordt in de Deens webshop gedetailleerd beschreven. Denk aan de afmetingen, de kleur, het materiaal, de fitting, de stijl, de prijs en de levertijd.

Als het om meubels gaat, mag je labels als Nordal en Bloomingville niet over het hoofd zien. Wat voor de lampen geldt, geldt ook voor de meubelcollectie: alle belangrijke eigenschappen staan op deens.nl vermeld. Als klant weet je dus precies wat je koopt én wanneer je je nieuwe aankoop kunt verwachten!

https://www.deens.nl/nl/