Drent Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Verschil tussen producten: Nederlandse en Koreaanse gezichtsverzorging

In Korea heb je veel meer keuze in producten voor gezichtsverzorging dan in Nederland. Ook is er veel te zeggen over de werking van Koreaanse producten. De Nederlandse cosmetica is vaak gericht op het verminderen van veroudering, terwijl Koreaanse gezichtsverzorging gericht is op het voorkomen van veroudering en het laten stralen van de natuurlijke huid. Koreaanse cosmetica is dan ook meer gericht op het verzorgen en beschermen van de huid vanaf jonge leeftijd, in plaats van de huid te verbergen en een huidproblemen op te lossen.

Waarom je SPF in je gezichtsverzorging wilt  

Een belangrijke deel van de Koreaanse gezichtsverzorging is het gebruik van zonnebrand. Veroudering van de huid is door onderzoekers, toe te wijzen aan schade van de zon. In Azië beschermen mensen hun huid goed door gebruik te maken van zonnebrand. In veel Koreaanse verzorgingsproducten zit SPF (zonnebrand) al verwerkt, waardoor je niet ook nog zonnebrand hoeft op te doen. Als je dat wel wilt is er ook een wijd aanbod aan zonnebrandmerken op de markt aanwezig. Op de Nederlandse markt is dat anders. Er is vaak wel een wijd aanbod aan zonnebrand te koop in de lokale drogisterij, maar zelden zijn deze zonnebrand merken gespecificeerd voor de gezichtshuid. We gaan toch niet dezelfde producten op onze voeten smeren als op ons gezicht!

Bestel een gezichtsmasker online

Een ander verschil tussen de Nederlandse en Koreaanse gezichtsverzorging markt is het aanbod aan gezichtsmaskers. Dikwijls heb je waarschijnlijk maskers gezien bij je lokale drogisterij. Maar vaak zijn dit producten die je uit het zakje moet krijgen en dan op je gezicht moet smeren. Veel handiger zijn facemasks sheets. Deze facemasks kun je op je gezicht leggen en het is niet nodig om je gezicht achteraf te wassen. Dit maakt dit type masker handig voor onderweg en zonder veel gedoe en geklieder. Een website waar je goede Koreaanse gezichtsmaskers kan kopen is de webshop van Masuka Mask. Hier vind je voorgeselecteerde facemasks gespecificeerd op de behoefte van je huid!