Drent Fotografie
Image default
Gezondheid

Uw rugklachten zijn verleden tijd dankzij deze shiatsu-therapie in Tilburg

Rugklachten kunnen erg belemmerend zijn in het dagelijks leven. Iedere verkeerde beweging levert een hoop pijn op. Maar wat als u nu niet precies weet hoe u aan de rugklachten komt? Dan wordt het ook erg lastig om een oplossing te vinden. Vaak ligt het aan een verkeerde houding achter het bureau of wanneer u bijvoorbeeld veel vanuit de rug heeft getild. Heeft u al veel geprobeerd om van uw rugklachten af te komen, maar heeft nog niks geholpen? Dan is het raadzaam om eens een alternatieve behandelwijze te proberen. Een behandelwijze zoals shiatsu wellicht. Maar wat houdt dit precies in en waar kun u dit doen?

Een ervaren praktijk

Wanneer u voortdurend rugpijn ervaar wilt u maar één ding: er zo snel mogelijk vanaf komen. Maria van de Sar in Tilburg biedt u een shiatsu-therapie op maat aan in Tilburg om zo van uw rugklachten af te komen. Tijdens deze therapie wordt de focus gelegd op de twaalf energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Wanneer er in een van deze meridianen namelijk een verstoring zit, kunt u daar niet alleen fysieke klachten aan hebben, maar mogelijk ook psychologische klachten. Bij deze praktijk brengt de therapeut hier inzicht. Aan de hand daarvan wordt er een oplossing geboden waardoor u van uw eeuwig durende rugpijn af komt. Het is wel belangrijk dat u kunt aanwijzen waar de pijn zit. Hierdoor kan de therapeut doelgericht te werk gaan en goed corresponderen met de desbetreffende meridiaan.

Maak eenvoudig online een afspraak

Ziet u deze behandeling in Tilburg wel zitten op van uw rugklachten af te komen? Ook wanneer u geen last heeft van rugpijn of andere klachten, heeft een shiatsu-behandeling in de praktijk in Tilburg een positief effect. Wanneer u benieuwd bent naar deze behandelmethode of graag een afspraak wilt maken, neemt u eenvoudig contact op met de praktijk.

https://www.mariavandersar.nl/