Drent Fotografie
Image default
Gezondheid

Therapie bij een haptotherapeut in Haarlem

Bent u voornemens in therapie te gaan bij een goede haptotherapeut in Haarlem? Maar wilt u graag eerst meer te weten komen over deze therapievorm? Bent u op een bepaalde manier geïnteresseerd geraakt in haptotherapie en wilt u hier graag meer informatie over vergaren? Ga u dan vooral eens verdiepen in dit interessante onderwerp. Door het gericht zoeken op internet zult u een heel eind komen bij het beantwoorden van uw vragen. Wat doet een haptotherapeut in Haarlem bijvoorbeeld precies? Wat kunt u van de betreffende therapie verwachten? En wat maakt de haptotherapeut uit Haarlem anders dan andere therapeuten? Lees u in en vind uw antwoorden!

Handelen vanuit gevoel of verstand

Tijdens de therapie zal de haptotherapeut in Haarlem u vragen uw eigen handelen onder de loep te nemen. Als u naar uzelf kijkt, handelt u dan veelal uit gevoel of vanuit verstand? Het laatste is vaak de realiteit voor veel mensen in de Westerse wereld. Wij zijn namelijk op een bepaalde manier geprogrammeerd waarbij we als het ware het gevoel verdrukken. Ofwel, we handelen op de automatische piloot vanuit ons verstand. Best gek daar handelen vanuit gevoel eigenlijk onze natuur is. De haptotherapeut uit Haarlem zal u helpen meer terug te gaan naar het handelen vanuit gevoel.

Helemaal terug naar de oorsprong

Zoals gezegd, handelen we in de huidige Westerse wereld veelal met ons verstand. Iets wat eigenlijk tegennatuurlijk is. De mens is van nature namelijk een wezen dat handelt vanuit gevoel. Maar in onze drukke maatschappij wordt dit nauwelijks nog gedaan. Wilt u graag terug naar de oorsprong? Bent u nieuwsgierig hoe u handelt wanneer u dit doet vanuit gevoel? Plan dan een therapiesessie met een haptotherapeut uit Haarlem in. De haptotherapeut uit Haarlem is in staat u mee terug te nemen naar de oorsprong. Zij zal u leren meer vanuit uw gevoel te gaan handelen. Kom erachter wat u écht voelt met behulp van de haptotherapeut uit Haarlem.