Drent Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Enterprise architect

Enterprise architect

Plaats:
Hattem

Aantal uren 40

Educatie WO

Afdeling ICT, Architectuur & Beleid

Salaris Maximaal € 84.974 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

We mag dan zowat 50. 000 kilometer aan waterleidingen in de veld hebben lig, buiten een strakke ict lichaam komt er geen water uit de kraan. Ict en innovatie wordt eenzaam maar belangrijker, we brengen steeds meer slimheid in ons waternetwerk. Dit leveren veel nieuwe inlichting op waarmee wij onze hulp kunnen verbeteren. Hoe we deze variatie gaan realiseren ; daar kun jij positie aan geven als enterprise architect in het ict-team bouwkunst & regelgeving.

Het team bouwkunst & regelgeving is divisie van de detachement ict die zorg draagt voor ontstaan en management van alle ict systemen te vitens. De detachement bestaat uit de volgende teams : raad & analyseren, functioneel management, systeembeheer, netwerkbeheer, technisch applicatiebeheer, service & procesmanagement, projectmanagement en servicedesk. De totale detachement ict bestaat uit pakweg 100 professionals.

De functie

Het team bouwkunst & beleid ontwerpt en realiseert de enterprise bouwkunst en stelt richtinggevend, tactisch en tactisch beleid op. Het is een veelzijdig arbeidsveld en omvat bij andere ontwerpen van de applicatie- en technische bouwkunst, datamanagement, informatiebeveiliging en innovatietrajecten.

Als enterprise bouwmeester ben je toerekeningsvatbaar voor het interpreteren van de informatiebehoefte vanuit de business naar een concrete bouwkunst meningsuiting en de uitwerking van ( bouwkunst ) kaders, doelstellingen, standaarden en projecten om de meningsuiting te realiseren. Je neemt daarvoor ook deel in projecten om de projectarchitectuur te detailleren en te bewaken.

Je doet voorslaan tot opwaardering in bestaande omlijning die meehelpen aan een veiliger en gebruikersvriendelijke omlijning, goed bij de meningsuiting van vitens. Je primaire aandachtsgebied daarbinnen is data en analytics. Je stemt je aanpak af met andere domeinen, zo draag je bij aan het bewerkstelligen van de volledige enterprise architectuur. Je signaleert en analyseert belangrijke ict ontwikkelingen en zet deze om in toepasbare oplossingen voor vitens. Je brede blik op de lijf en ict ontwikkelingen gewoonte je bij het uitrekenen van businesscases, projectvoorstellen en veranderprogramma’s. Wie zoeken wij

We traceren een kandidaat met wo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met band tot het beschaven, verzorgd en operationaliseren van architecturen ( business-, informatie-, applicatie- en technische bouwkunst ). Voorts heb je:

Ruime ervaring met datamangement, business intelligence en analytics, bij optie in een sap omgeving ; ben je bekend met utiliteitsmarkten, utiliteitsbedrijven en internationale datamanagement standaarden ( dama-dmbok ) ; geniet je van complexe vraagstukken en beweeg je je makkelijk in alle lig van de anatomie om inlichting uit te wisselen ; ben je onafhankelijk in je oordeelsvorming en kan je je keuzes helder formuleren ; en om je doelen te bewerkstelligen werk je gaarne gezamenlijk en zoek je de verbinding. Wij bieden

De functie is ingedeeld in schelp 12 ( cao wwb ) ( max €84. 974 bruto per jaar bij fulltime- 40 uur- invullen ). Het genoemde bruto jaarloon is inclusief:

23 % flexibel arbeidsvoorwaardenbudget in maandelijkse uitkering, vrije dagen of vakantiegeld ; 25 vakantiedagen plus 52 uur voor het optimaliseren van werk-privébalans ; een subjectief opleidingsbudget en mobiliteitsbudget ; ruime mogelijkheden voor verdere ontstaan en inzet in internationale hulpprojecten ; uitgestrektheid om – met smartphone en laptop – flexibel te werken, in tijd en ruimte.

Over vitens

Vitens is met ruim 5, 7 natuurlijk getal klanten het grootste drinkwaterbedrijf van nederland. Een derde van nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Aangezien klanten niet voor ons kunnen uitzoeken, uitzoeken wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en probaat drinkwater tegenstrijdig de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we krachtig de listig met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buiten beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar beschermd en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen bewerkstelligen zetwerk wij in op diversiteit in onze teams. Aangezien we aannemen dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-zoeken.html