Drent Fotografie
Image default
Zorg

Luxe zorginstellingen in Groningen

De meeste mensen verwachten de woorden ‘zorginstelling’ en ‘luxe’ niet in één zin te horen. In Groningen is er echter een prachtig woonlandschap te vinden waar u op een plezierige manier uw oude dag kunt doorbrengen. Het woonlandschap, dat de naam De Leyhoeve draagt, beschikt over een groot scala aan faciliteiten. Met de verschillende horecagelegenheden, het zwembad en de Fitnessruimte waant u zich in een vakantiepark, of hotel. Er is tevens onder andere een mogelijkheid om gebruik te maken van roomservice en van een boodschappendienst.

Anders dan een reguliere zorginstelling

Anders dan bij andere zorginstellingen in Groningen kunt u in dit woonlandschap uw eigen dagschema bepalen. Er zijn geen verplichte gezamenlijke activiteiten, maar er is ook zeker geen ruimte voor eenzaamheid. Doordat de zorg bij deze zorginstelling kleinschalig is, wordt het namelijk mogelijk voor het zorgpersoneel om de bewoners persoonlijke aandacht te geven. Een andere fijne bijkomstigheid is dat uw bezoek eventueel gebruik kan maken van de aanwezige hotelkamers. Met de huiselijke sfeer van deze zorginstelling kunt u comfortabel oud worden.

Waarom wonen in een woonlandschap?

Ook als u nu geen zorg nodig hebt, kunt u er evengoed voor kiezen om in de zorginstellingen van De Leyhoeve in Groningen te wonen. U kunt binnen dit complex namelijk een volledig zelfstandig appartement huren waar u indien nodig over de mogelijkheid beschikt tot thuiszorg. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken als u in de toekomst wel gebruik zou willen maken van de zorg die deze zorginstellingen in Groningen te bieden heeft. Kan uw partner niet meer zelfstandig wonen, maar u nog wel? Het is niet nodig om apart van elkaar te wonen. Het is binnen dit complex namelijk mogelijk om samen een seniorenwoning te huren. Zo bent u verzekerd van goede zorg in de buurt en kunt u evengoed nog samen met uw partner in een zelfstandig appartement wonen.

https://www.leyhoeve.nl/