Drent Fotografie
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor jongeren in een professioneel trainingscentrum

Leviaan is een organisatie die mensen met een psychische kwetsbaarheid bijstaat. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en ben je op zoek naar een organisatie die begeleid wonen voor jongeren aanbiedt? Leviaan biedt diverse trajecten aan voor begeleid wonen voor jongeren. Profiteer van een individuele aanpak en persoonlijke coaching om binnen een bepaalde tijd zelfstandig te kunnen functioneren in de huidige maatschappij.

Werk samen aan je persoonlijke doelen

Het traject begeleid wonen voor jongeren, genaamd Kamers met Kansen, is er voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar die graag zelfstandig willen wonen, maar nog tegen bepaalde dingen aanlopen. Tijdens het traject krijg je een persoonlijke coach toegewezen met wie je aan het werk gaat. Samen werk je aan je ontwikkeling tot zelfstandigheid. Wat is je huidige studie-, werk- en woonsituatie en wat zou je hier graag aan willen veranderen? Wat zijn je relaties met anderen? En hoe zie je de toekomst voor je? Samen met je coach ga je werken aan deze doelen op de langere termijn.

Aanleren van alle nodige vaardigheden

Jongeren en jongvolwassenen met autisme kunnen bij het trainingscentrum van Leviaan terecht. Er wordt hierbij uiteraard altijd rekening gehouden met de beperkingen én mogelijkheden van de jongeren. Zo wordt er altijd samen met de cliënt gezocht naar de juiste en werkende oplossingen. In de twee jaar begeleid wonen voor jongeren worden alle nodige vaardigheden aangeleerd die er nodig zijn om je staande te houden in de huidige maatschappij.

Laat je bijstaan tijdens kwetsbare periodes

Leviaan is er voor mensen met psychische problematieken. Deze organisatie staat je bij tijdens kwetsbare periodes in je leven. De professionals coachen en ondersteunen je bij het bepalen van je gewenste leven. Samen wordt er bepaald welke stappen er nodig zijn om dit gewenste leven te bereiken. Deze plannen en acties zijn uiteraard altijd passend bij je persoonlijke mogelijkheden en je omgeving. Heb je interesse in begeleid wonen voor jongeren? Neem dan contact op met de organisatie.

https://leviaan.nl/