Drent Fotografie
Image default
Zorg

Alles-in-één zorgsoftware

Incura EPD software biedt zorgprofessionals in Nederland een alles-in-één pakket dat speciaal is ontworpen voor praktijksoftware en geschikt is voor verschillende disciplines in de zorg. Het bevat onder andere een duidelijke agenda, een webbased zorgdossier (EPD), een geïntegreerd boekhoudprogramma voor de zorg, vragenlijsten, screeningformulieren en meetinstrumenten, en heldere facturatiemogelijkheden via de verzekeraar of patiënt.

Incura staat bekend om de betrouwbare software voor de zorg met goede support en biedt diverse trainingen aan om het maximale rendement uit de praktijksoftware te halen. Voor wie een eigen zorgpraktijk wil beginnen, zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden.

Wat zijn de disciplines waarvoor de Incura EPD software geschikt is?

Incura EPD software is geschikt voor verschillende disciplines in de zorg, zoals fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, oefentherapeuten en GGZ-professionals. Deze praktijksoftware is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals en biedt oplossingen voor multidisciplinaire praktijken.

Incura Academie biedt diverse cursussen en trainingen aan om het maximale rendement uit de software te halen. Incura EPD software voldoet aan de strengste veiligheidseisen en wordt ieder jaar gecontroleerd en gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Het is volledig naar eigen inzicht aan te passen en ook geschikt is voor starters en parttimers. Incura biedt een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet als tarief voor de praktijksoftware.

Incura biedt zorgprofessionals veilige en overzichtelijke software voor de zorg. Het pakket is flexibel en beschikt over meer dan 1000 vragenlijsten en meetinstrumenten. Het handige dashboard kan volledig naar eigen wens worden aangepast.

Incura biedt tevens een geïntegreerd boekhoudprogramma en facturatie is geen probleem. Patiëntgegevens worden goed afgeschermd en beveiligd e-mailen behoort tot de mogelijkheden. Incura heeft een goedwerkend managementsysteem voor informatiebeveiliging en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en aan de Wet cliëntenrechten.

https://www.incura.nl/