Drent Fotografie
Image default
Gezondheid

Acupunctuurpraktijk Amersfoort voor een prikkie

Bent u op zoek naar een professionele acupunctuurpraktijk in Amersfoort? Zoek dan niet verder, bij ons vindt u de beste en voordeligste acupunctuurpraktijk in Amersfoort, uitgevoerd door professionals met een uitstekende expertise op het gebied van acupunctuur. Heeft u bepaalde kwaaltjes, voelt er iets niet goed in uw lichaam of geest? Kom dan langs voor een consult en wij proberen een profiel samen te stellen op basis van uw lichaam, geest, gewoontes en aanleg. In onze acupunctuurpraktijk in Amersfoort werken uitsluitend professionals die al wat ervaring hebben, naalden zijn eng maar in dit geval hoeft u niet bang te zijn want onze behandelaren zijn zeer ervaren!

Geen diagnose maar een profiel

Het is heel waarschijnlijk en heel goed mogelijk dat u naar onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort komt met een specifieke klacht of kwaal. U heeft bijvoorbeeld, last van spierpijn, een stijve nek, een slechte eetlust of wat dan ook. In het verleden kwamen mensen naar ons toe voor onder andere een; slecht concentratievermogen, haaruitval, last van hun spijsvertering en maag, kortademigheid, stijve spieren, hoofdpijn, stress, prikkelbaarheid, zere gewrichten, onvruchtbaarheid, menstruatiepijn, impotentie of een gebrek aan energie. Dit zijn allemaal dingen die wij kunnen verhelpen in onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort alleen gaat onze therapie en behandeling vaak verder dan een diagnose, wij stellen vaak een profiel samen wat gaat over u, uw lichaam, uw geest, uw gewoontes, uw aanleg maar ook uw dieet en achtergrond.

Een prikkie

Omdat wij vinden dat onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort toegankelijk moet zijn houden wij onze tarieven laag. Acupunctuur is niet zo bekend in Amersfoort maar daar willen wij verandering in brengen, onze missie is om mensen te helen en te genezen en te laten zien dat een holistische geneeswijze altijd te verkiezen is boven een geneeswijze die veelal wordt gebruikt door westerse dokters.