Drent Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werkplek online is de toekomst

Uw eigen werkplek online inrichten

Werken op de traditionele manier is verleden tijd! Met de online werkplek oplossing van Newminds Systems kunt u voortaan overal werken waar u ook maar bent mét alle bijbehorende Windows en Office licenties om uw werk goed en effectief te kunnen doen. Met een werkplek online kunt u ook tijdens al corona maatregelen en moeilijkheden blijven werken met collega’s volledig in de cloud. Hoe dat precies werkt? Dat leggen we graag uit.

Obstakels in uw ICT

Herkent u onderstaande problemen binnen uw organisatie?

  • langzame of verouderde computers
  • moeilijk om backups in te stellen
  • veel last van spam
  • dure eigen servers
  • hoge kosten aan IT personeel
  • flexibel aantal personeel

Dan zijn dat typische problemen die gerelateerd zijn aan de oude manier van werken. Met een online werkplek voorkomt u al deze problemen en vertragingen binnen de dagelijks werkzaamheden, omdat u gebruik maakt van cloud diensten waarmee uw werkplek verbinding heeft. Al uw werk wordt automatisch dus opgeslagen en alle software wordt beheert vanaf één plek. Hiermee wordt de software ook automatisch beschikbaar gemaakt voor alle medewerkers, of medewerkers binnen een afdeling.

Het gemak van één inlog voor alle applicaties

Werken in de cloud is steeds meer de norm voor bedrijven en ondernemers. En dat kan nog makkelijker dankzij SSO ( single site sign-on ). Hiermee kunt u inloggen op al u accounts met één wachtwoord. Het omgaan met wachtwoorden blijkt in de praktijk nogal vaak slordig te zijn. Medewerkers vergeten hun wachtwoorden en kunnen niet inloggen. Met de veilige cloudopslag diensten kunnen gebruikers inloggen met 1 klik in hun browser.

Andere voordelen van de cloud werkplek online

Lage kosten

Bij het afnemen van clouddiensten van Newminds Systems heeft u nooit te maken met onverwachte kosten, omdat alle kosten van te voren inzichtelijk zijn. De maandelijkse kosten zijn bekend en u weet waarvoor u betaald.

Flexibiliteit

Upgrade of downgrade. Wat u wensen ook zijn, of welke specifieke behoefte uw werknemers wensen te hebben, met cloudbased diensten kunt u heel eenvoudig schalen in gebruikers, applicaties of extra accounts. Kortom een werkplek die geschikt is over iedereen.

Altijd veilig

Alle cloud diensten lopen via de extreem beveiligde servers van Microsoft. Gebruikers van office365 en Microsoft Azure cloud profiteren daarom van deze zeer beveiligde servers en het feit dat er altijd een backup is van data.

Uw data verdwijnt nooit

Heel groot voordeel van de cloud is dat uw data nooit verdwijnt. De servers hebben een retentie die , tegen betaling, zo lang mogelijk is terug te halen. En omdat gebruikers altijd in de cloud werken, blijft data altijd behouden en wordt deze direct automatisch opgeslagen. Je ziet gewoon jou bureaublad, programma’s, mapjes en netwerk schijven.

Dus laptop ergens vergeten? Of is is deze gestolen? Geen nood! Want de data staat NIET op de hardware, maar veilig achter slot en grendel in uw account. Geen risico op data lekken of slechte imago.

Altijd de nieuwste versies

Een grote uitdaging is om software actueel houden met nieuwe software- en beveiligingsupdates. Niet nodig met online werkplekken! De software wordt vanuit de cloud altijd actueel en up-2-date gehouden. Dit voorkomt de risico op hack en datalekken. Maar wees gerust, de ICT’ers van Newminds Systems houden het altijd voor u in de gaten – Vraag hier een gratis ICT scan aan!

https://www.newmindssystems.nl/