Drent Fotografie
Image default
Eten en drinken

Rijst Mahmood merk

Als je op zoek bent naar een rijst dat vol van smaak en waar je weinig aan hoeft toe te voegen kies dan voor het merk Rijst Mahmood. Veel gerechten zoals Indonesische, Chinese, Turkse en Arabische gerechten komen pas goed tot hun recht wanneer je de juiste soort rijst gebruikt. Snelkookrijst is altijd de verkeerde keuze als je een lekkere gerecht wil maken.

Een klacht dat we vaak horen is dat de recepten nooit zo smaken als het gerecht dat ze eerder geproefd hebben. Als we dan vragen naar de ingredienten dat ze gebruikt hebben zit het probleem vaak in de rijst. De meeste mensen kopen snelkookrijst bij de AH of Jumbo en dit verpest de smaak altijd. Je moet kiezen voor een goede merk en nooit voor snelkookrijst. Een merk die we laatste tijd veel gebruiken is Rijst Mahmood. Deze rijst heeft de juiste aroma en smaak dat bij veel verschillende gerechten post.

Wanneer je Rijst Mahmood kookt moet je er natuurlijk de tijd voor nemen en het is zeker niet zo snel klaar als snelkookrijst. Je moet het minimaal een keer afgieten en het drie kwartier tot een uur op een lage vuur tot zichzelf laten komen, maar het is zeker de moeite waard.

temafinefoods.com/

yarafood.nl/

ah.nl/