Drent Fotografie
Image default
Tuin en buitenleven

Ontdek de wereld van het kunstgras

Ik denk dat iedereen wel is gehoord heeft van kunstgras, omdat gewoon niet meer weg te denken is uit de tuinen van mensen. Dit omdat het een erg fijn product is om je tuin mee in te richten. Daarbij is kunstgras gewoon ideaal wanneer er een behoefte is aan het hebben van geen onderhoud. Voor deze mensen is kunstgras he ideaal product voor het aankleden van je tuin. En is het een keuze waar je geen spijt van gaat krijgen wanneer je voor kunstgras kiest. Kunstgras is er in erg veel soorten en maten en geeft een luxe uitstraling aan je tuin. Daarbij kost het over het algemeen helemaal niet zo heel veel, en daalt de prijs naar mate je hogere hoeveelheden afneemt. 

Kunstgras relatief goedkoop

Het is eigenlijk best gek dat kunstgras zo goedkoop is al je kijkt naar de vraag van het product in Nederland. En dan niet te vergeten de lange levensduur die het product echt uniek maakt. De reden voor deze lange levensduur is omdat het product bestendig is tegen alles, en niet kapot gaat wanneer en een zware bui is geweest of juist extreme droogte. Hierdoor is het een eenmalige inverstering en zorgt het ervoor dat je geld dus terug kunt verdienen naar langere tijd. Wat bij weinig intensief gebruikt gaat het vrijwel nooit kapot. Het meest voornamelijke wat er kan gebeuren naar een erg lange tijd, is dat de mat licht gaat slijten. Maar uiteraard is dit voornamelijk bij intensief gebruik, bijvoorbeeld wanneer er vaak gespeeld op wordt door kinderen.

De aanleg 

De aanleg van kunstgras duurt in principe niet lang doordat alles in de fabriek gemaakt wordt. Een aannemer hoeft het er alleen maar in te leggen en zorgen dat alles goed aansluit. In Principe zijn ze bij een gemiddelde tuin binnen 2 uurtjes al klaar.