Drent Fotografie
Image default
Bedrijven

Kosten woningfotografie bij verkoop woning steeds hoger

Kosten bij verkoop huis blijven stijgen is dat terecht?

De huizen prijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen, indien u uw huis gaat verkopen is de kans dat u een mooie overwaarde op uw huis heeft aanzienlijk. Veel partijen die u kunt inschakelen om te helpen bij de verkoop van uw woning profiteren hier graag flink van mee. Bij de verkoop via reguliere verkoopkanenlen zijn er veel kosten verbonden aan de verkoop van uw woning zoals:

– Opstartkosten van de makelaar
– Verkoopcourtage makelaar
– Kosten voor de fotografie van de woning
– Video presentatie van de woning (optioneel)
– Verkoop styling (optioneel)
– Notariskosten
– Plaatsing op funda

Deze kosten stijgen mee met de huizen prijzen, maar de kosten voor bijvoorbeeld woningfotografie doen daar nog een schepje bovenop, sommige bedrijven/ fotograven rekenen bijna het dubbele per opdracht ten opzichte van een paar jaar geleden. Al deze kosten bij elkaar opgeteld bedragen als snel enkele duizenden euro’s. Dit gaat allemaal van uw overwaarde af. Daarnaast moet u zelf ook nog eens allerlei inspanningen verrichten zoals de woning verkoopklaar maken en telkens netjes opruimen voor de vele bezichtigingen.

Kan ik mijn huis verkopen zonder verkoopkosten?

Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om uw woning gemakkelijk en snel te verkopen zonder enige kosten te maken of inspanningen te hoeven verrichten. U vraagt simpelweg een bod aan via de site en wij verzorgen kosteloos het gehele verkoopproces. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod, doordat wij financieren uit eigen middelen is het bod gegarandeerd en bent u direct verzekerd van de verkoop. Als u op ons aanbod ingaat kan directe het koopcontract worden getekend en de verkoop ingang gezet worden. De officiele overdracht kan al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris. 

https://sonsrealestate.nl/