Drent Fotografie
Image default
Bedrijven

Een mooie herinnering aan een uniek feest

Bruiloften, verjaardagen, geboortes, jubileums, pensioenviering, het zijn allemaal stuk voor stuk feestelijke gelegenheden die je koestert en die vaak terugkomen in gedachten. Voor wie die mooie momenten ook op een originele manier wil vastleggen, biedt het huren van een photobooth de perfecte oplossing. En zeg niet zomaar een photobooth tegen het volledig ingerichte en uitgeruste volkswagenbusje.

Kies voor een volkswagenbusje als photobooth

Ongetwijfel heb je veel tijd en energie gestoken in het uitwerken en organiseren van jouw feest. Je wilt jouw gasten een onvergetelijke tijd bezorgen en een warme en ongedwongen sfeer creëren. Waarom zou je hen dan geen blijvende herinnering aan het gebeuren schenken? Een photobooth huren kan nu op de meest originele manier door gebruik te maken van een volledig tot professioneel fotohokje omgebouwd volkswagenbusje. Wees er maar zeker van dat jouw gasten onder de indruk zullen zijn en er dankbaar gebruik zullen van maken.

Een photobooth volledig gepersonaliseerd naar jouw wens

Alsof een volkswagenbusje als fotohokje nog niet genoeg is, kan je bij ons ook nog gebruik maken van de mooiste inrichting, de leukste gadgets en de grappigste accessoires. Zelfs het fotoframe kan je helemaal zelf ontwerpen en toevoegen.

En we gaan nog een stapje verder. Wat dacht je van een mooi gastenboek? Of van het idee om de digitale versie van de foto’s te kunnen delen met de hele wereld? Het zit allemaal inbegrepen in het pakket zodat jij je nergens nog zorgen over hoeft te maken en volop zelf kan genieten van jouw feest en het samenzijn met jouw gasten.

Zie jij het ook al helemaal zitten om jouw feest af te werken met een originele photobooth in onze volkswagenbusjes? Neem snel contact met ons op en samen bekijken we hoe we jouw feest helemaal af kunnen maken.