Drent Fotografie
Image default
Fotografie

Een goede fotograaf uit Veenendaal voor onze bruiloft

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een professionele fotograaf uit de omgeving van Veenendaal. Wij willen graag onze bijzondere dag vastleggen aan de hand van prachtige foto’s van onze dag. Echter hadden wij ook andere leuke ideeën voor foto’s die wij weinig hebben gezien bij andere bruiloften. Daarom zochten we wel een fotograaf waar we een goede klik mee hadden en die ook goede humor bevatten. Maar dat was nog moeilijker dan we dachten.

Bijzondere foto’s maken met een fotograaf uit Veenendaal

We hadden al vele gesprekken gehad met een paar fotografen uit de omgeving van Veenendaal. Deze waren soms een beetje te serieus met hun beroep bezig en daar waren wij niet naar op zoek. Bovendien waren sommige fotografen erg duur om in te huren voor een paar dagen. Na een tijdje zoeken op het internet en bepaalde portfolio’s bekeken te hebben, kwamen we eindelijk bij een leuk portfolio terecht waar we meteen vrolijk van werden. We namen contact op met deze fotograaf en binnen een paar dagen konden we daar terecht voor een gesprek. Tijdens het gesprek hadden we meteen een goede klik met de fotograaf en had zij ook leuke ideeën voor foto’s. We wisten meteen na het gesprek dat we haar moesten hebben voor ons bruiloft. De kosten die zij had voor het verhuren van haar dienst was ook niet heel duur!

Prachtig resultaat

We kregen een paar dagen voor de bruiloft een schema te zien wat allemaal de bedoeling was. Hiermee was ook rekening gehouden met ons schema van de bruiloft en dat vonden we goed geregeld. Op de dag zelf hebben we speciale momenten beleefd en die zijn allemaal vastgelegd door de fotograaf. Er zijn leuke foto’s gemaakt en deze kregen we later terug in een gepersonaliseerd album. Het was precies wat wij voor ogen hadden en misschien zelfs beter.

Bezoek de website

Heeft u ook een fotograaf nodig voor bijvoorbeeld een fotoshoot of voor een bruiloft? Bekijk dan eens de website van deze fotograaf via ohbelle.nl voor meer informatie. Daar kunt u ook meteen het portfolio van deze fotograaf vinden.