Drent Fotografie
Image default
Bedrijven

De beste Koeltechnieken voor de warme dagen

De beste Koeltechniek Doetinchem is gespecialiseerd in het maken en leveren, van koeltechnieken voor uw woning en bedrijf. We hebben veel ervaring en houden de nieuwste ontwikkelingen voortdurend in de gaten. We leveren uitsluitend de beste kwaliteit geven zeker 5 jaar garantie op onze systemen. En we verzorgen ook het onderhoud van de systemen, en repareren de systemen waar nodig. Door de veranderingen in het klimaat is zomers steeds warmer in Nederland en schaffen steeds meer mensen en bedrijven koelsystemen aan. 

Onze koelsystemen  

Onze aircosystemen zijn vrijwel geruisloos zodat u rustig en ongestoord kunt werken. Door onze professionele technieken zijn zeer zuinig en verbruiken ze minder dan gewone airco’s. En zijn ze makkelijk te onderhouden, om zo een lange levensduur te realiseren. Maar we bieden ook koelsystemen aan voor het koelen van computers en machines. En voor de vloeren op werkplaatsen. Er zijn machines die veel warmte afstoten tijdens het gebruik, waardoor het voor uw werknemers erg warm kan worden. Met onze systemen kunnen uw werknemers fijn werk en zullen ze het nooit te warm hebben. 

Ons nieuwste koelsysteem met app

Het allernieuwste koelsysteem wat wij binnen onze organisatie hebben, komt met veel voordelen. En is ideaal voor bedrijven met grote ruimtes. Het komt met een app die vanaf je telefoon te bedienen is, waardoor je elk aircosysteem in het bedrijf kunt bedienen vanaf je bureaustoel. En kun je ze uitzetten op ruimtes waar niemand is  om zo veel geld te besparen, en je niet naar elke ruimte moet om ze handmatig te bedienen. Daarnaast geeft de app ook gelijk aan als er een het niet meer doet, en kunt u via de lijn gelijk contact met ons opnemen. Wij zullen dan direct een monteur sturen om er na te laten kijken, en indien mogelijk gelijk te reparen. Mocht de reparatie langer duren doordat er een onderdeel moet worden vervangen dan krijgt u van  ons een tijdelijke noodoplossing.