Drent Fotografie
Image default
Bedrijven

Catering bestellen in Arnhem

Die prachtige stad biedt altijd wat te beleven. Zo kent Arnhem vele evenementen en het feestelijke nachtleven die u door het jaar heen kunt door struinen. Wilt u meer info over wat er te beleven is in Arnhem ? Volg dan deze link. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateringbedrijf alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu zakelijke bijeenkomst houdt of een prive feestje viert. Voor de meest smaakvolle maaltijden uit Arnhem gaat u naar Happie. 

Catering regelen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen in Arnhem ? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Welke type catering wordt er allemaal geleverd in Arnhem?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering 

 

Lunch bestellen in Arnhem

De meest verse lunches laat je regelen bij Happie Delivery Catering in Arnhem . Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. onze lunchpakketten omvatten heerlijke sandwiches, verse en smaakvolle rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten afleveren, dan is dat mogelijk. Ideaal voor in de coronatijd. Onze lunchpakketten worden ten alle tijden verpakt in ecologische emballage. Op deze manier zijn de lunchpakketten niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet belastend voor de natuur.

High Tea bestellen in Arnhem

Wilt u uitgebreiders dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek, sandwiches met zalm of makarons. Te regelen voor grote groepen of kleine feestjes. De high Tea’s worden , net als de rest van de catering, ingepakt in milieuvriendelijke emballage. Wij kunnen uw high tea’s per persoon inpakken, zo kan Happie Delivery de High Tea leveren op meerdere adressen.

Buffet bestellen in Arnhem

Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten vanArnhem haal je hier. De keuze online is gigantisch. Daarnaast kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden u op tafel serveert. Het perfecte aan een buffet is dat uw gasten zelf kunnen opscheppen met de gerechten dat ze het lekkerst vinden. Daarnaast is een buffet erg efficiënt. Het personeel hoeft dan ook geen bestelling op te nemen.

BBQ catering in Arnhem (Met of zonder kok)

Houdt u van een echt zomers feestje onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu gaat voor een BBQ pakket, Of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. We got it all! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Tevens gaat een BBQ regelen erg eenvoudig. Een paar klikken met de muis en en u bent helemaal ready.

Borrelhapjes bestellen in Arnhem

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Arnhem in de webshop van Happie Delivery. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes kan bestellen. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal Kies ervoor om de borrelhapjes warm bezorgd te krijgen of om het zelf te verwarmen. Wilt u (leuke ideeÎn voor uw bijeenkomst? Bekijk hier rechts onze inspiratie foto’s.

Tapas bestellen in Arnhem

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menu’s vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.Voel je direct in Spanje met onze exotische tapasmenu’s.