Drent Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Je zou het moeten weten

werk zoeken

Het boek bevat een fundamenteel nieuw systeem. Ten eerste, een afkickprogramma dat probeert de schade die u door jarenlange misverstanden is aangedaan te herstellen en uw behoorlijk armzalige zelfrespect te herstellen. Ten tweede: speciale training – u moet leren hoe u uw unieke aangeboren vermogens het beste kunt gebruiken. Ten derde, vragen van een professioneel apparaat. Scanners moeten, net als iedereen, geld verdienen, en het boek zal u begeleiden bij het zoeken naar een baan waarin u zich niet zult vervelen en zal uzelf voorzien van de middelen voor het leven dat u wilt leiden.

Dus steek uw handen uit de mouwen, bereid u voor op een bredere kijk op de dingen – en laten we aan de slag gaan. Ik kan niet wachten tot de poorten voor je opengaan en jij, eindelijk ontvouwend met de volle kracht van je verbazingwekkende intellect, begint deze uitgestrekte wereld te verkennen – waar je zo van houdt.
Wie zijn scanners? Behoor jij tot hun glorieuze stam?

En het draait allemaal om scanners

Elaine is zelden in staat om een ​​paar uur voor zichzelf uit te spitten. En hier is precies zo’n geval. Deze keer wil ze zich wijden aan wat ze echt leuk vindt. Elaine heeft nog niet besloten wat ze gaat doen, maar het vinden van een baan is niet moeilijk – want ze vindt het erg leuk.

Ze stond aan een grote tafel in de garage en keek naar twee projecten die waren begonnen maar nooit voltooid. Links wenkte twee rieten manden met glanzend garen, een tube lijm en een pakje gekleurd karton. Gewoon kwijlen – Elaine hield altijd van verschillende soorten handwerk, bovendien had ze haar vriendin al lang beloofd een plakboek te maken. Elaine probeerde niet naar de planken achter de tafel te kijken, waar houten beeldhouwen en klei in een plastic zak lagen. Op een dag, als er meer tijd is, zal ze zeker dit keramische ding dat ze bedacht heeft, maken. Het idee (ik moet zeggen, geweldig) trof haar niet zo lang geleden, toen ze door oude boeken met plaatjes bladerde. Hoe ik dit nu wil doen, onmiddellijk!

Ze keek weer naar de tafel. Recht voor haar, nog in een papieren zak uit de winkel, lagen vier boeken over de Poolse geschiedenis, gekocht een paar maanden geleden. In hetzelfde pakket zat een ongeopend pakket audiocassettes en een voicerecorder die op de telefoon kon worden aangesloten – zodra ze de herinneringen van familieleden van de oudere generatie, Poolse emigranten, zou opnemen. Sinds Elaine de boeken uit de winkel heeft gehaald, is er geen tijd meer om ze te bekijken. Ze bewaarde ze als een hapje cake om van te genieten, ontspannend na de nodige zorgen. Misschien is het toch nodig om de familieleden in de nabije toekomst te bellen – ze zijn al erg oud. Elaine vroeg zich af of het nu was? Spreek in ieder geval af wanneer ze later zullen praten. Ik moet ook weten hoe deze recorder verbinding maakt met de telefoon. Elaine besefte plotseling dat ze tante Jesse echt miste.

https://www.vindazo.be