Drent Fotografie
Image default
Entertainment

Horoscoop voor de week van 19 T/M 25 september

Horoscoop voor de week van 19 T/M 25 SEPTEMBER. In deze weekhoroscoop lees je alles over jouw sterrenbeeld september.

Jarig deze week:
Candy Dulfer (19-09-1969)
Erwin Koeman (20-09-1961)
Teun Kuilboer (21-09-1982)
Jort Kelder (22-09-1941964)
Bruni Heinke (23-09-1940)
Justine Pelmelay (24-09-1958)
Prins Johan Friso (25-09-1968)

  Steenbok

22 december t/m 20 januari
Het is een ideale tijd om plannen te maken. Trek je niets aan van de reacties van je collega’s want er is jaloezie in het spel. Volg je eigen weg. Je bent heel praktisch bezig. De liefde vraagt opnieuw om gevoelsuitingen. Soms ben je te bang gekwetst te worden.

  Waterman

21 januari t/m 18 februari
Probeer iets beter op je woorden te letten! Je kunt behoorlijk fel uit de hoek komen en dit dreigt nu privé en op je werk uit de hand te lopen. Niet alleen de omgeving lijdt eronder maar ook je gezondheid. Neem wat gas terug en blijf vooral realistisch naar jezelf toe.

  Vissen

19 februari t/m 20 maart
Veel draait om de communicatie. Het is een prima week om je plannen te bespreken. Je krijgt een collega volledig achter je. Valt het je moeilijk je gevoelens mondeling te uiten? Probeer het op een creatieve manier. Je zult zien dat het dan heel goed lukt!

  Ram

21 maart t/m 20 april
Het lijkt of niemand goed naar je luistert. Wind je niet teveel op. Je hebt veel creatieve ideeën maar het zal moeilijk worden om ze te realiseren. De tijd is er nog niet rijp voor. Pas financieel ook op. Door een verliefd gevoel geef je te snel je geld uit.

  Stier

21 april t/m 21 mei    
Je bent vastberaden deze week en moeilijk van je standpunten af te krijgen. Probeer je collega’s meer tegemoet te komen. Anders krijg je het zwaar en zijn de discussies niet van de lucht. De warmte en ontspanning in je privé-leven doen je goed.

  Tweelingen

22 mei t/m 21 juni
Nog een paar dagen geduld. Doe liever geen beloftes en probeer nog even door te zetten op je werk. Vanaf het weekend wordt het minder druk voor je. Dan krijg je veel meer tijd voor je privé-leven. Amor kan onverwachts een heel leuk pijltje afschieten!

  Kreeft

22 juni t/m 22 juli
Het wordt hard werken voor je, maar er komt veel succes op je pad. Blijf vooral tactvol en laat emoties buiten de deur. De kans is groot dat je dan bereikt wat je wilt. Ga zo door maar vergeet tussendoor je liefdesleven! Het is wat te stil aan dit front.

  Leeuw

23 juli t/m 23 augustus
Je loopt met veel plannen rond maar zult er amper aan toekomen. Overal tegelijk is je hulp nodig. Daarom is er een kans dat een afspraak wordt vergeten. Controleer dus je agenda regelmatig! Je charmes doen het prima dus er is liefde genoeg om je heen.

  Maagd

24 augustus t/m 23 september
Er wacht je een prettige week, beste horoscoop Maagd. Je ergert je minder op je werk omdat je er beter afstand van kunt nemen. De telefoon brengt je goed nieuws en mogelijk krijg je salarisverhoging. Er valt in elk geval goed over te praten. Privé blijft het nog wat rustig maar dit voelt goed.

  Weegschaal

24 september t/m 23 oktober
Een rustige start is van korte duur, beste horoscoop Weegschaal. Opnieuw komt er onrust op je werk en dit doet je zelfvertrouwen geen goed. Soms kun je er woedend over worden en vervolgens schik je je weer naar collega’s. Gelukkig verloopt je liefdesleven wel erg prettig.

  Schorpioen

24 oktober t/m 22 november
Nog een paar dagen en je energie is weer volledig op peil. Ook op je werk gaan de dingen dan echt veel vlotter verlopen. Zoek je wat meer diepgang momenteel? In de liefde blijft het bij flirten maar een gesprek zal verder gaan dan je eerst dacht.

  Boogschutter

23 november t/m 21 december
Iets op je werkt wordt uitgesteld. Zoek de oorzaak niet bij jezelf; er is onmacht in het spel. Je sociale leven verloopt bruisend. Het wordt gezellig en avontuurlijk. Ook de liefde pikt er een graantje van mee. Je zult het enorm naar de zin krijgen.

Lees nog een weekhoroscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Opzoek naar een escape room in Enschede