Drent Fotografie
Image default
Cadeau

Een bijzonder cadeau voor een unieke gelegenheid

In het leven van ieder mens zijn er momenten die vragen om extra aandacht. Hierbij hoeft het niet altijd om een hoogtepunt te gaan. Voor- en tegenspoed gaan vaak hand in hand. Door oog te hebben voor de situatie van uw familie, kennis of vriend kunt u een aandenken geven, dat maakt dat ze zich speciaal zullen voelen.

Foto in glas

Gedenkwaardige momenten kunnen voor een ieder heel uiteenlopend zijn.
Wordt u voor de eerste keer opa of oma, dan kunt u waarschijnlijk niet wachten tot u het kleinkind in uw armen kunt houden. Elke ontwikkeling die de kleine doormaakt is een mijlpaal. Niet alleen voor de ouders maar ook voor u als grootouder. De glimlach van het kleine mensje tovert direct een lach op uw gezicht. Hoe mooi zou het zijn, om die glimlach te vereeuwigen op een foto in glas?

Hiermee kunt u de ouders op een originele wijze verrassen met een bijzonder cadeau, maar u kunt uzelf ook verwennen met dit prachtig vormgegeven presentje.

 

Bijzondere momenten

Aan het eind van het jaar dienen de feestdagen zich weer aan. Het uitkiezen van een geschikt cadeau neemt vaak veel tijd in beslag. De vraag, waar iemand belang bij heeft is hierbij leidend. Toch hoeft een cadeau niet altijd praktisch te zijn. Wilt u echt indruk maken, dan kiest u voor een cadeau dat de ontvanger verbaast. Een foto in glas met daarin het hele gezin afgebeeld is zo’n bijzonder cadeau.

Bruiloft

Bent u kortgeleden getrouwd en zoekt u een originele manier om uw ouders de mooiste trouwfoto cadeau te doen, kies dan voor 3D waarbij uw favoriete foto in glas gelaserd wordt. De 3D weergave geeft een heel bijzonder effect, van alle kanten. De sfeervolle uitstraling, die wordt bereikt door de toepassing van glas, geeft de foto een extra toevoeging. Op deze wijze blijft de bruiloft onderwerp van gesprek tijdens een samenzijn.

Herdenking

Heeft u afscheid moeten nemen van een dierbare, dan voelt u wellicht de behoefte, veelvuldig stil te staan bij de overledene. Een foto met een brandend kaarsje is dan mogelijk, maar diezelfde foto in glas geeft een heel andere dimensie. Door dit vorm te geven in 3D, krijgt het geheel een levendige weergave. Van welke kant u ook kijkt, u zult verbaasd staan van het effect, dat een 3D foto in glas kan bereiken.

Het is zelf mogelijk, om bijpassende LED-verlichting aan te schaffen, om het effect te vergroten. Zelfs een 3D kristal urn, waar een waxinehouder in zit is een mogelijkheid. Hier kunt u ook nog een persoonlijke tekst in laten opnemen. Zo wordt het branden van een kaarsje voor de overledene wel heel speciaal.

Ook een overleden huisdier kan op deze manier onderdeel blijven uitmaken van het gezin. De weergave in kristal past bij elk interieur en verdient een prominent plekje.

Verras uw naaste en bestel nog voor de feestdagen zo’n bijzonder cadeau.

https://www.all-incrystal.nl/