Drent Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Dit is hoe jij jouw conditie onder controle houdt tijdens een lockdown!

Op het moment dat het coronavirus ervoor zorgt dat sporten bijna onmogelijk wordt gemaakt, wordt het tijd om zelf actie te ondernemen. Het is voor de mens enorm gezond lekker te blijven bewegen. Niet alleen doet dit mentaal ten goede, maar ook merk je dat je fysiek een stuk lekkerder in je fel gaat zitten. Om je tijdens zo’n lockdown toch in beweging te houden en je weerstand omhoog te krijgen, hebben we dit blog voor je geschreven. Hier vertellen we je uitgebreid hoe jij jouw conditie onder controle houdt tijdens een corona lockdown!

Het draait om je discipline 

Voor we het überhaupt gaan hebben over de daadwerkelijke sporten die jij kunt beoefenen tijdens een lockdown, willen we je eerst even wijzen op de term ‘discipline’. Het komt er eigenlijk op neer dat wanneer jij niet beschikt over de juiste discipline, de kans erg klein is dat jij daadwerkelijk gaat sporten. Hiermee bedoelen we vooral dat de trigger om te gaan sporten nu eigenlijk al in jouw hoofd zou moeten zitten. 

Als dit niet het geval is, kun je ervoor zorgen dat je motivatie de boventoon gaat spelen. Denk daarom altijd aan een goede beweegreden om toch je bed uit te stappen of van de bank af te komen om eens lekker te gaan sporten. Probeer dit maandelijks bij te houden, of zelfs wekelijks, of zelfs dagelijks…

Een duwtje in de juiste richting…

Gelukkig is het mogelijk om een klein steuntje in de rug te krijgen door een aantal handige apparaten en attributen. Zo zou je allereerst bijvoorbeeld een voetbal trainingsladder kunnen bestellen. Met een ladder als deze heb jij jouw conditie binnen no time weer op peil. Je kunt zo’n trainingsladder gemakkelijk online bestellen bij Soccer Concepts! 

Hiernaast is het mogelijk om een loopband of een hometrainer te gaan bestellen. Zorg ervoor dat jij een lege ruimte tot je beschikking hebt en plaats jouw hometrainer of loopband hierop. Jij hoeft je op deze manier niet meer te verschuilen achter ‘slechtweerexcuses’, maar je kunt nu sporten wanneer je dit wilt of moet. Hoe lekker is dat?


https://www.soccerconcepts.nl/nl/