Drent Fotografie
Image default
Product fotografie

Betrouwbare partner in codering

Op de meeste producten in de winkel zit een zwart-witte streepjescode. Hoewel deze barcode voor de klant niet direct veel betekenis heeft, is het van groot belang dat een product gecodeerd is. Wanneer je het product koopt, wordt de barcode bijvoorbeeld gescand om te controleren hoeveel het product waard is en dat je er daadwerkelijk voor betaald hebt. Daarnaast is de code van belang om de traceerbaarheid van het product te vergroten. Stel je maar eens voor als er een fout in een product zit of dat het al over datum is. Als de winkel waar jij je producten koopt over zo’n product beschikt, kan eenvoudig nagegaan worden welke producten uit het schap gehaald moeten worden.

Koenig & Bauer zien ook in hoe belangrijk het is dat producten op de juiste manier gecodeerd zijn. Het is dan ook belangrijk dat er rekening gehouden wordt met het materiaal waarop geprint moet worden. Voedingsmiddelen kunnen bijvoorbeeld niet gecodeerd worden met een streepjescode, terwijl dat wel kan bij printen op plastic sheets. Bij etikettering van levensmiddelen moet volgens de wetten van voedselveiligheid gehandeld worden, waar Koenig en Bauer alles vanaf weet. Om die reden zijn wij een betrouwbare partner in het etiketteren en coderen van producten. Ook voor codering van drank, farmacie, auto’s en nog vele andere producten zijn wij de specialist waar u als leverancier naar op zoek bent.

Door de specialistische kennis, waar Koenig & Bauer over beschikt door veel ervaring en testen met codering van producten, weten wij precies hoe codering in zijn werk gaat en hoe dit op een veilige manier kan geschieden. Bent u daarom op zoek naar een betrouwbare partner bij etikettering en codering van goederen? Wij gaan graag de samenwerking aan en denken met u mee over de ideale oplossingen voor codering van producten.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/