Drent Fotografie
Image default
Dienstverlening

Als het om LED verlichting werkplaats gaat, zijn ledlampen tegenwoordig de enig logische keuze.

Leds zijn milieuvriendelijk, gaan jarenlang mee en ze zullen uw energieverbruik drastisch omlaag brengen.

Wat die ene ledlamp voor thuis betreft, die keuze kunt u zelf goed maken. Hebben we het over zakelijke ledverlichting, dan is het inschakelen van een expert geen overbodige luxe. In een kantooromgeving bijvoorbeeld is het belangrijk dat er precies genoeg licht is om geconcentreerd bij te werken. Wat ‘precies genoeg’ is verschilt van situatie tot situatie. Valt er veel daglicht binnen of zijn er nauwelijks / geen ramen? Gaat het om een grote ruimte waar tientallen mensen werken of juist een klein kantoor? Wordt er op vaste tijdstippen gewerkt of zijn er meerdere shifts? Led-specialist Led Design Holland kan aan de hand van dit soort vragen tot een passend lichtadvies komen. De antwoorden op de vragen en andere gedetailleerde gegevens worden in een 3D-softwareprogramma verwerkt en daar rolt een advies op maat uit.

LED specialist Led Design Holland staat al jarenlang bedrijven bij tijdens de overstap op led. Tot de klantenkring behoren industriële firma’s als Pon Logistics in Almere en EBLO Seating in Zwijndrecht; Retail zaken als Beauty X Amsterdam en Puur Woondesign in Breda. Ook Verenigingen van Eigenaren als VvE Trademark in Oosterhout en VvE Boogiewoogie in Amersfoort hebben kunnen profiteren van het vakmanschap van LDH. Naast het opstellen van een lichtplan verzorgt Led Design Holland de inkoop en installatie van de ledlampen.

Gevellampen zijn er in allerlei maten, soorten en stijlen. Klassieke lantaarnlampen geven de entree van een hotel, restaurant en café extra sfeer. Mensen die gereserveerd hebben, voelen zich welkom. Voorbijgangers zal de warme uitstraling zeker opvallen. Een buitenlamp is er ook als strakke / moderne variant. Beide modellen zijn eenvoudig aan de buitenmuur te bevestigen. Heeft u een tuin rondom uw bedrijf? Of een lang pad naar de voordeur? Staande led-pilaren zullen goed tot hun recht komen. Led Design Holland kan de lampen aansluiten op een lichtmanagementsysteem – eventueel met aan- / afwezigheidsdetectie – zodat ze vanzelf aan- en uitgaan.

https://www.leddesignholland.nl