Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

Drent-fotografie

De beste makelaar in Hengelo voor al uw woonwensen

Bent u op zoek naar een nieuw huis of wilt u gewoon weten wat er op de markt staat? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Wij zijn al jaren de beste makelaar in Hengelo. Door de jaren heen hebben wij veel huizen gevonden en verkocht in Hengelo en omgeving. Een makelaar in Hengelo is een goede en uitstekende manier om uw droomhuis te vinden. Bent u op zoek naar een makelaar in Hengelo? Zoek dan niet verder want hier vindt u de beste makelaar in Hengelo en meest uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Hengelo. Met onze makelaar in Hengelo komt u beslist uw ideale woning te vinden.

Een uitgebreid aanbod bij onze makelaar in Hengelo

Bent u op zoek naar iets specifieks? Of wilt u juist een groot aanbod hebben om uit te kiezen? Zoek niet verder want hier bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod met talloze prachtige woningen en bij ons slaagt u gegarandeerd. Of u nou op zoek bent naar iets met een budget of juist iets duurders met luxe, wellicht een zwembad, u bent hier aan het goede adres, letterlijk! Wij hebben uitgebreid aanbod van huizen in Hengelo dus bij ons zult u nooit ontevreden met lege handen of een leeg huis vertrekken. Wij zijn al jaren de beste makelaar in Hengelo.

Vooruit dan maar

Om toegankelijk te blijven voor zoveel mogelijk mensen, hanteren wij uitsluitend lage prijzen en tarieven. In ons uitgebreide aanbod vindt u altijd wel iets waar u tevreden mee bent voor wat voor prijs dan ook. Wij willen toegankelijk blijven voor iedereen en elke portemonnee zodat iedereen die dat dan ook maar wilt, bij ons een huis kan kopen, of het nu om een klein of groter budget gaat, u kunt voor beide gevallen terecht bij ons voor uw nieuwe woning.

Drent-fotografie

De beste tolk engels voor al uw vertaal gelegenheden

Bent u op zoek naar een tolk engels of wilt u gewoon weten wat al die buitenlanders nou zeggen? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Wij zijn al jaren het beste vertaalbureau in de regio. Door de jaren heen hebben wij veel vertaald in Engeland en omgeving. Zo hebben wij veel geleerd over de Engelse taal en dit delen we met u. Een engelse tolk is een goede manier om een gesprek waar anderzijds aan taalbarrière geldt, te houden. Bent u op zoek naar een tolk engels? Zoek dan niet verder want hier vindt u de de meest bekwame en meest slimme tolk engels.

Een tolk engels voor al uw situaties

Bent u op zoek naar iets specifieks? Of wilt u juist een beetje kijken waar u uw tolk voor zou kunnen inzetten? Zoek niet verder want hier bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide skillset met talloze opties om toe te passen en bij ons slaagt u gegarandeerd. Of u nou op zoek bent naar iets met een budget of juist iets duurders met luxe, u bent hier aan het goede adres. Wij hebben uitgebreid aanbod van engelse tolken dus bij zult u nooit ontevreden met lege handen of zonder een tolk engels vertrekken. Wij zijn al jaren de beste tolk engels.

Toegankelijk en betaalbaar voor een ieder

Om toegankelijk te blijven voor zoveel mogelijk mensen, hanteren wij uitsluitend lage prijzen en tarieven. In ons uitgebreide aanbod vindt u altijd wel iets waar u tevreden mee bent voor wat voor prijs dan ook. Wij willen toegankelijk blijven voor iedereen en elke portemonnee zodat iedereen die dat dan ook maar wilt, bij ons een Engelse tolk kan boeken of het nu om een klein of groter budget gaat, u kunt voor beide gevallen terecht bij ons voor een tolk Engels.

 

Drent-fotografie

Wet poortwachter

Een werkgever is verplicht om passend werk aan een medewerker aan te bieden als deze wegens ziekte of arbeidsongeschiktheid zijn oorspronkelijke werk niet meer kan verrichten. Als de werknemer aanbiedt om passende arbeid te verrichten is de werkgever verplicht hem hiertoe in staat te stellen.

Van een werkgever kan worden verlangd dat hij de werkverdeling in de onderneming aanpast en wijzigt om passende arbeid voor de werknemer beschikbaar te maken. De bewijsplicht in deze ligt overigens bij de werkgever. De werknemer behoudt het recht op loon indien de werkgever passende arbeid, die wel voorhanden is, niet aan de werknemer aanbiedt. Een werknemer is verplicht aangeboden passende arbeid te verrichten (art 7:611 en 7:628 BW).

Indien de werknemer dit niet doet en hiervoor geen deugdelijke grond aanvoert, heeft hij in principe geen recht op loon (art 7:629 BW). Een functie is als passend te beschouwen indien deze aansluit bij de achtergrond van de werknemer (vooropleiding, arbeidsverleden, niveau, aard van het werk, soort werk, medische toestand, belastbaarheid.

Een bevredigend resultaat is bereikt als:

De werknemer passend werk doet met een structureel karakter dat zo dicht mogelijk aansluit bij de resterende functionele mogelijkheden en oorspronkelijke beloning binnen het eigen bedrijf (spoor 1) dan welbuiten het eigen bedrijf.
Of, als dit niet mogelijk blijkt, dan is een bevredigend resultaat ook bereikt als:
De werknemer passend werk doet met een structureel karakter met een loonwaarde van ten minste 65% van het oorspronkelijke loon van voor ziekte.
Een werkhervatting moet een structureel karakter hebben. Dit betekent dat de werknemer na afloop van de verplichte loondoorbetalingsperiode in deze arbeid blijft werken. Het uitgangspunt is dat het om een aanstelling voor onbepaalde tijd gaat. Bron ( Werkwijzer Poortwachter UWV, hoofdstuk 7, blz. 19)

Zodra er geen zicht (meer) bestaat op een structurele hervatting binnen de eigen organisatie, moet er een adequaat tweede spoortraject worden ingekocht bij een re-integratie- of outplacementbureau om de hervattingskansen van de arbeidsongeschikte werknemer zo veel mogelijk te vergroten. Uiterlijk moet een tweede spoortraject worden gestart binnen 6 weken na de Eerstejaarsevaluatie (= in de 52e verzuimweek).
Re-integratieactiviteiten in Spoor 2 kunnen na de Eerstejaarsevaluatie alleen achterwege blijven als er binnen drie maanden een concreet perspectief is op structurele werkhervatting binnen de eigen organisatie in eigen, aangepast of ander passend werk dat zo dicht mogelijk aansluit bij de functionele mogelijkheden.

https://www.spoor2reintegratiespecialist.nl