Drent Fotografie
Image default
Dienstverlening

Uitvaartverzorging Naaldwijk voor een mooi afscheid

Het mooiste Uitvaart Naaldwijk snapt als geen ander, dat bij een overlijden veel komt kijken. In een klap moet er veel geregeld worden. En is er vaak geen tijd om te rouwen tijdens voor de begrafenis. Wij van uitvaart Naaldwijk willen je daarom ook graag ontlasten tijdens deze moeilijke periode. Wij regelen alles tot in de puntjes, om er zo een mooi afscheid van te maken. Wij snappen dat een uitvaart soms hoog in kosten kan lopen, helemaal als je niet zo hoog budget hebt. Daarom proberen wij ook voor mensen met een minder groot budget, toch een mooi afscheid te realiseren. 

UItvaart bij ons regelen

Bij ons kunt u terecht voor zowel een crematie als een begrafenis. Ook al is uw budget beperkt wij zorgen altijd voor een viering, met wat drinken na en een broodje of plakje cake na afloop. Ook zitten de bloemen altijd bij ons in het pakket, natuurlijk is de keuze wel wat groter als u wel wat meer te besteden hebt. We hebben een aantal zalen tot ons beschikking waar u een eventuele viering kan gaan houden. Wilt u dit liever in de kerk dan kan dat natuurlijk ook. Er is altijd ruimte voor nabestaanden om een woordje te doen. Mocht niemand dit willen, dan willen wij ook namens de nabestaanden een woordje doen.

Uitvaartkisten, bloemen en gedenkmonumenten

Bij ons heb je een ruim assortiment doodskisten. Zo hebben wij de mooist afgewerkte kisten van hout. Maar tegenwoordig worden er ook veel kisten van andere materialen gemaakt. Zo hebben sinds een paar jaar ook rieten kisten aan het assortiment toegevoegd. Daarnaast kun je ook voor een kist kiezen waarop getekend kan worden. Wij regelen ook mooie boeketten met eventueel een band met tekst. Voor gedenkmonumenten moet u ook bij ons zijn wij hebben een ruim assortiment en graveren de stenen ook.