Stel het Fibaro Home Center gemakkelijk in

Het instellen van uw Fibaro Home Center gaat eenvoudig met zogenaamde scenes. Met zogenaamde triggers worden deze scenes opgestart. Enkele hiervan zijn het weer, de tijd en de locatie. Wilt u bijvoorbeeld elke avond op dezelfde tijd de lichten dempen? Stel dit dan in als bijvoorbeeld de nachtmodus. Wilt u energie besparen door overdag de lichten uit te zetten? Ook deze scene stelt u eenvoudig in via de Fibaro Home Center. Wilt u alles weten over de verschillende scenes die mogelijk zijn? Neem dan zeker contact op met een specialist als Domotica Shop. Zij vertellen u er alles over.  

Het gevoel dat u iets vergeten bent? Verleden tijd met een Fibaro Home Center

U bent op weg voor familiebezoek en vraagt zich af of u alle lampen heeft uitgedaan. En zitten de gordijnen wel dicht? Rijdt u terug om het licht uit te schakelen? Of laat u het de hele dag branden? Wanneer u in het bezit bent van een Fibaro Home Center hoeft het geen van beiden. Via een handige app bedient u uw woning gewoon vanaf een afstand. Met slechts een druk op de knop zet u de lichten uit of laat u het rolgordijn naar beneden zakken. En dat is nog maar het begin van de wondere wereld van domotica die het Fibaro Home Center mogelijk maakt. In de webshop van Domotica Shop bestelt u alles wat er momenteel verkrijgbaar is op het gebied van domotica. Maakt u het zichzelf gemakkelijk door domotica te (laten) installeren in uw woning?  

Dankzij het Fibaro Home Center bedient u uw huis met een druk op de knop

U doet de gordijnen dicht, het licht uit en zet de tv aan, zonder te moeten opstaan. Dat is toch helemaal niet mogelijk? Het is allemaal mogelijk wanneer u in het bezit bent van een Fibaro Home Center. Dit domotica product en andere diverse producten van Fibaro bestelt u eenvoudig via een webshop, bijvoorbeeld Domotica Shop. Zodra u het apparaat in huis heeft, installeert u het gemakkelijk zelf en kan het genieten beginnen. Met slechts één druk op de knop bedient u wat u maar wilt in uw huis. Zo hoeft u niet steeds op te staan om de lichten aan of uit te zetten of om de temperatuur te regelen. En weet u wat handig is? Door het systeem te koppelen aan uw smartphone, bedient u uw verlichting, verwarming en meer ook gewoon van afstand.