Drent Fotografie
Image default
Entertainment

Opzoek naar een escape room in Enschede

Dan hoef je niet verder te zoeken maar ben je bij de leukste escape room in Enschede aan het juiste adres. Helemaal wanneer je houd van puzzelen en onder druk kunt presteren is dit echt iets voor jou en je vrienden. Wij zijn gevestigd in Enschede en meerdere escape rooms voor jong en oud. En uiteraard met verschillende moeilijkheidsgraden, in verschillende thema’s. Dus ben jij nog opzoek naar een escape room in de regio Enschede, voor een leuk uitje. Dan hoef je niet verder te zoeken maar ben je bij ons aan het juiste adres. Bel voor een afspraak om zeker te weten dat er ruimte is voor jouw groep.

Waarom kiezen voor de escape room in Enschede?

Om te beginnen zijn onze escape rooms voorzien van een thema en dat maakt het spelen gewoon net iets leuker. Daarbij is het zo dat je bij de escape room in Enschede een uur lang de tijd hebt te ontsnappen waarbij je allerlei puzzels op moet oplossen. Mocht je er echt niet uitkomen dan kun je een in totaal 2x om een tip vragen. Je score wordt door ons opgeslagen en zo kun je op onze wall of fame komen. Met allerlei groepen de escape room voor jou hebben gedaan met een snelle tijd. Na de activiteit kunt ervoor kiezen om nog een escape room te doen, of wat te gaan eten in ons restaurantje. 

Escaperoom voor jong en oud

De escape room in Enschede is voor jong en oud, zo hebben we er wat voor kinderen tot 12 jaar en kun je vanaf 14 jaar de moeilijkere escape room doen. De tarieven staan op onze site net zoals onze contactgegevens. En kunt via de website een Escaperoom activiteit reserveren, of dit telefonisch doen. Om te voorkomen dat we vol zitten natuurlijk en dat zou zonder zijn.