Drent Fotografie
Image default
Gezondheid

Op locatie een coronatest laten uitvoeren in de buurt van Venlo

In Limburg heeft het bedrijf MaxProMed verschillende commerciële teststraten opgezet waar u een coronatest kunt laten afnemen, zo ook in Belfeld nabij Venlo. Deze commerciële teststraten zijn bijvoorbeeld ideaal voor bedrijven die hun werknemers snel willen testen zodat de dagelijkse gang van zaken gewoon door blijft gaan. Volgens de richtlijnen moet namelijk iedereen in quarantaine bij een besmetting, terwijl lang niet iedere lang genoeg is blootgesteld om het coronavirus overgenomen te hebben. MaxProMed uit Limburg denkt mee in een oplossing en heeft daarom verschillende teststraten in de buurt van Venlo waar u een coronatest snel en veilig laat afnemen.

Wanneer een test laten afnemen?

Moet u een coronatest vlak bij Venlo uit laten voeren? Dat kan natuurlijk het geval zijn wanneer u contact heeft gehad met een besmet persoon. Het RIVM heeft hier algemene richtlijnen voor opgesteld waardoor u eenvoudig kunt bekijken of u zelf moet laten testen. Heeft er iemand waarmee u recentelijk contact heeft gehad een positief testresultaat gekregen? Dan is het belangrijk om na te gaan wanneer u deze persoon heeft gezien en hoe intensief het contact was. Het is bijvoorbeeld goed om te kijken waar het contact heeft plaatsgevonden: binnen of in de buitenlucht? Heeft u altijd anderhalve meter tussen u in gehouden of is dat niet gelukt? Heeft u meer dan 15 minuten contact gehad of was het enkel een vluchtig bezoek? Dit zijn allemaal elementen waar u rekening mee moet houden als u moet beslissing om een coronatest af te laten nemen in de buurt van Venlo en Belfeld.

Een test laten afnemen met of zonder afspraak

Het is mogelijk om naar een van de teststraten te gaan zonder een afspraak te maken. Als u echter een testbewijs of een factuur nodig heeft, dan is het wel belangrijk om op voorhand een afspraak te maken. De administratieve afhandeling is dan namelijk anders. U kunt een afspraak inplannen via de website of door te bellen naar MaxProMed. Een van de vriendelijke medewerkers denkt dan met u mee over de dichtstbijzijnde teststraat en welke test voor u geschikt is.

 

https://maxpromed.com/nl/