Drent Fotografie
Image default
Electronica en Computers

Met Propfun maak je de leukste foto’s!

Ben je van plan een feestje te gaan geven? Dan kan Propfun natuurlijk niet hieraan ontbreken. Je kunt door heel Nederland en ook in het buurland België gebruik maken van de leuke photobooths die kunnen worden geleverd voor op jouw feest. Voor nog geen driehonderd euro per dag huur je er al een en daar zitten een aantal zaken bij inbegrepen. Dat betekent dat je onbeperkt foto’s kunt gaan printen, onbeperkt video’s kunt gaan maken en de gehele dag gebruik kunt maken van de feestaccessoires die hierbij worden geleverd. Je kunt het feest herinneren op een later moment en leuke momenten vastleggen door gebruik te maken van een Propfun photobooth. 

Waar op te halen?

De Propfun photobooth is op diverse plekken in het land op te halen. Bijvoorbeeld in bekende steden zoals, Amsterdam, Groningen, Antwerpen en Utrecht, maar ook in veel andere steden kan je deze verkrijgen. Voor een vrijblijvend advies kan je altijd contact met Propfun opnemen, zodat je kunt worden voorzien van een passend advies en je sneller een keuze kunt maken voor de juiste photobooth die past bij jouw feest of het event die je gaat organiseren. Je hebt een van de photobooths van Propfun die je kunt huren die je in het stopcontact moet doen. Wanneer je de stekker in het stopcontact steekt is deze direct klaar voor gebruik en kan je starten met het maken van de leukste foto’s en herinneringen. Je hoeft dus niets meer in te stellen, want dat wordt voorafgaand aan het feest allemaal al voor je gedaan en precies zoals jij dit ingesteld zou willen hebben.

Afhalen

Je kunt de photobooth van Propfun ophalen bij het afhaaladres en je kunt dit na het feest ook weer hier afleveren. Je hoeft dan ook weer niets te doen en alleen maar de stekker uit het stopcontact te halen. Op de website is er ook een video zichtbaar over hoe je de booth in elkaar kunt zetten. Het is gemakkelijk te doen en ook het uit elkaar halen van de booth staat hier aangegeven. Zo heb je helemaal geen problemen met het bestellen van deze photobooth en geniet je van de voordelen die het te bieden heeft.

Gerelateerde artikelen

De 5 meest gemaakte fouten met een drone