Drent Fotografie
Image default
Geschenken

Haal nu uw kerstpakketten vast in huis

De tijd om kerstpakketten in te slaan is weer aangebroken. Snel moet u nog wat vinden om uw collega’s en medewerkers net dat beetje extra te geven in deze speciale tijd. Vooral dit jaar kan het erg gewaardeerd worden door medewerkers wanneer de kerstpakketten goed gevuld zijn. Een kerstpakket is een grote doos vol met lekkere en leuke dingen. Kerstpakketten kunnen zo ingericht worden zoals u, de werkgever, vindt dat het moet. Zodra uw werknemers de pakketten zien staan voor de deur zullen ze erg blij zijn, zowel met u als met de baan die ze hebben. Het kan zorgen voor net dat beetje extra motivatie.

Hoe kan ik mijn kerstpakketten inrichten?

Kerstpakketten inrichten is erg leuk, maar kan zeker ook een moeilijke taak zijn. Je moet elk jaar weer met wat anders komen en nog een beetje creatief kunnen denken ook. Daarom zou u bijvoorbeeld kunnen werken met een thema. Door een thema te koppelen aan uw kerstpakketten, kan het makkelijker worden om het in te richten. U kan een thema rondom uw bedrijf verzinnen, maar het kan ook iets algemeens zijn zoals verschillende soorten bieren of wijnen. Ook kan een soort borrelhapje een thema zijn. Natuurlijk kunt u ook het thema kerst aanhouden, en er allerlei kerstdecoratie indoen.

Wat kan ik in mijn kerstpakketten stoppen?

Wanneer u uw kerstpakketten aan het vullen bent, kunt u niet gek genoeg denken. Alles kan en mag in een kerstpakket. Vaak wordt er wat gedaan met bijvoorbeeld borrelhapjes en een lekker flesje wijn. Natuurlijk hoeft u dit niet zo te doen. U kunt er ook voor kiezen om er een pannenset in te doen of een set sokken en een cadeaubon. Kerstpakketten hoeven natuurlijk niet een kubieke meter groot te zijn. Soms is een envelop of een kleine doos al voldoende. Het gaat echter om het gebaar.