Categoriearchief: Gezondheid

Drent-fotografie

Liefhebbers van elektronisch roken kunnen hier een betrouwbare e-smoker kopen

Indien u besloten heeft dat u elektronisch wilt gaan roken, maakt u een verstandige keuze. Dit is namelijk een gezonde manier van roken, die hetzelfde gevoel als normaal roken geeft. Qua ervaring merkt u dus niet of nauwelijks verschil. Om optimaal te kunnen genieten van elektronisch roken, is het wel zo fijn dat u over een e-smoker van goede kwaliteit beschikt. Daarom is het verstandig om een e-smoker te kopen bij een speciaalzaak, zoals eSigaretonline.nl. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in de branche. Op basis van hun kennis en ervaring weten zij precies waar een goede e-sigaret aan moet voldoen. Daarom beoordelen en selecteren hun experts e-sigaretten voordat deze in hun assortiment komen, zodat u enkel de keuze heeft uit de beste producten.

U profiteert van een ruim aanbod én goede service

Ieder product uit de webshop van eSigaretonline.nl staat geregistreerd in Nederland, dus weet u zeker dat u een betrouwbare e-smoker gaat kopen. Hun zorgvuldig samengestelde assortiment bevat e-smokers van diverse merken met een gevestigde naam. Of u pas net overgestapt bent op elektronisch roken of al langere tijd geniet van e-sigaretten, u vindt de juiste e-smoker bij deze specialist. Tevens voorzien zij u van uitstekende service. Mocht er onverhoopt iets met uw e-smoker aan de hand zijn, lossen zij het probleem graag voor u op. Indien noodzakelijk laten zij het product zelfs retourneren naar de leverancier of repareren door een specialist. Dit alles om ervoor te zorgen dat u snel weer verder kunt met dampen!

Bestel uw e-smoker en toebehoren

Wilt u een e-smoker kopen bij deze specialist in e-sigaretten? Breng dan een bezoek aan hun webshop en bestel uw e-smoker en eventuele toebehoren. Indien u niet goed weet welke producten u nodig heeft, kunt u om advies vragen aan de experts van eSigaretonline.nl. U bereikt hen via de contactgegevens op hun website. Ook voor andere vragen omtrent elektronisch roken kunt u bij hen terecht.

Drent-fotografie

Acupunctuur behandeling in Eindhoven

Als u opzoek bent naar goede acupunctuur in Eindhoven dan hoeft u niet verder te zoek maar bent u bij ons aan het juiste adres. En zijn wij de specialist die je zoekt voor het afnemen van een behandeling in acupunctuur in Eindhoven. En kunt u gerust op afspraak is langskomen in onze praktijk voor een behandeling acupunctuur. Voor een afspraak kunt u gewoon langskomen bij ons praktijk voor acupunctuur in Eindhoven. Of telefonisch contact opnemen voor een afspraak voor een behandeling acupunctuur in Eindhoven, in verband met de het corona  maatregelen.  

Wat is acupunctuur in Eindhoven?

 Een acupunctuurbehandeling in Eindhoven is  een behandeling waarbij we gebruik maken van de energiestroom in je lichaam. Dit doen we doormiddel van het plaatsen van kleine dunne naaldjes op allerlei zenuwen in het lichaam. Met name op de zenuwen van het lichaam waar u last van heeft dus bijvoorbeeld de zenuwen op je arm. Door deze met elkaar te verbinden zorg je weer voor een positieve stroom door je lichaam en gaan bloedvaten weer open staan. En helpt dit tegen pijn en allerlei fysieke problemen, ook kan het erg goed helpen tegen stress en vermoeidheid. En is het dus een goede alternatieve geneeswijze die goed kan helpen wanneer veel andere dingen niet goed werken. En is het dus zeker iets om te overwegen, en altijd de moeite waar om een langs te komen bij onze praktijk in Eindhoven. 

De specialist op het gebied van acupunctuur 

In eindhoven zijn we gespecialiseerd in Acupunctuur en weten we alles van deze chinese geneeswijze. En wordt het dan ook in China al jaren gebruikt en zijn chinezen als jaren ervan overtuigt dat acupunctuur echt werkt. Het is dan ook een van de oudste geneesmethoden in de wereld. En bent u bij ons in eindhoven dus echt aan het juiste adres voor acupunctuur. 

Drent-fotografie

Dieetadvies bij een dieetpraktijk in Enschede e.o.

Via Dieet Enschede kunt u uw streefgewicht bereiken of voedingspatroon succesvol aanpassen. Als u niet tevreden bent over uw huidige gewicht of eetgewoontes, kan een diëtist u daarbij helpen. Een diëtist zal u helpen met een persoonlijk opgesteld voedingsplan om uw streefgewicht te bereiken. Deze voedingsplannen aangepast aan persoonlijke voorkeuren, prikkelbaar darm syndroom of voedselallergieën worden aangepast. Dieet Enschede u graag met het opstellen hiervan, waardoor het resultaat ook langdurig kan zijn. Verder kan dit voedingsplan dus naar verschillende doelen toe werken zoals afvallen of juist op gewicht blijven of zelfs aankomen. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in de combinatie van voeding met kinderen, zo is deze praktijk dus geschikt voor kinderen en volwassenen. Onze diëtist heeft de nodige ervaring en kennis van vele diverse diëten en voedingsproblemen. Wij staan graag voor u klaar met een Dieet Enschede omdat wij vinden dat bewust eten de belangrijkste basis is van je goed voelen in je eigen lichaam.

Op dieet in de omgeving van Enschede

Bij Dieet Enschede kunt u terecht voor zowel voedingsvoorlichting als daadwerkelijk dieetadvies. Dit dieet wordt opgesteld en naarmate tijd verloop wordt het aangepast op voorkeuren en voedingsmiddelen die goed bij blijken te helpen. Ook wordt er gekeken of u last krijgt bij de consumptie van bepaalde voedingsproducten. De begeleiding wordt aangeboden door regelmatige afspraken om de progressie en moeilijkheden te bespreken, om hieraan weer verder te werking richting uw streefgewicht. Op dieet gaan werkt het beste als hulp dichtbij is. Daarom is Dieet Enschede geschikt voor iedereen die in de buurt van Enschede woont. Wij hebben 3 verschillende locaties in de plaatsen Losser, Overdinkel en De Lutte. Bovendien is er de mogelijkheid om aan huis te komen voor een individueel voedingsadvies. Voor deze bezoeken worden geen reiskosten zoals kilometervergoeding of reisuren gerekend als u in Losser, Overdinkel, Glane, De Lutte of Beuningen woonachtig bent.

 

Drent-fotografie

Therapie bij een haptotherapeut in Haarlem

Bent u voornemens in therapie te gaan bij een goede haptotherapeut in Haarlem? Maar wilt u graag eerst meer te weten komen over deze therapievorm? Bent u op een bepaalde manier geïnteresseerd geraakt in haptotherapie en wilt u hier graag meer informatie over vergaren? Ga u dan vooral eens verdiepen in dit interessante onderwerp. Door het gericht zoeken op internet zult u een heel eind komen bij het beantwoorden van uw vragen. Wat doet een haptotherapeut in Haarlem bijvoorbeeld precies? Wat kunt u van de betreffende therapie verwachten? En wat maakt de haptotherapeut uit Haarlem anders dan andere therapeuten? Lees u in en vind uw antwoorden!

Handelen vanuit gevoel of verstand

Tijdens de therapie zal de haptotherapeut in Haarlem u vragen uw eigen handelen onder de loep te nemen. Als u naar uzelf kijkt, handelt u dan veelal uit gevoel of vanuit verstand? Het laatste is vaak de realiteit voor veel mensen in de Westerse wereld. Wij zijn namelijk op een bepaalde manier geprogrammeerd waarbij we als het ware het gevoel verdrukken. Ofwel, we handelen op de automatische piloot vanuit ons verstand. Best gek daar handelen vanuit gevoel eigenlijk onze natuur is. De haptotherapeut uit Haarlem zal u helpen meer terug te gaan naar het handelen vanuit gevoel.

Helemaal terug naar de oorsprong

Zoals gezegd, handelen we in de huidige Westerse wereld veelal met ons verstand. Iets wat eigenlijk tegennatuurlijk is. De mens is van nature namelijk een wezen dat handelt vanuit gevoel. Maar in onze drukke maatschappij wordt dit nauwelijks nog gedaan. Wilt u graag terug naar de oorsprong? Bent u nieuwsgierig hoe u handelt wanneer u dit doet vanuit gevoel? Plan dan een therapiesessie met een haptotherapeut uit Haarlem in. De haptotherapeut uit Haarlem is in staat u mee terug te nemen naar de oorsprong. Zij zal u leren meer vanuit uw gevoel te gaan handelen. Kom erachter wat u écht voelt met behulp van de haptotherapeut uit Haarlem.

 

Drent-fotografie

Acupunctuurpraktijk Amersfoort voor een prikkie

Bent u op zoek naar een professionele acupunctuurpraktijk in Amersfoort? Zoek dan niet verder, bij ons vindt u de beste en voordeligste acupunctuurpraktijk in Amersfoort, uitgevoerd door professionals met een uitstekende expertise op het gebied van acupunctuur. Heeft u bepaalde kwaaltjes, voelt er iets niet goed in uw lichaam of geest? Kom dan langs voor een consult en wij proberen een profiel samen te stellen op basis van uw lichaam, geest, gewoontes en aanleg. In onze acupunctuurpraktijk in Amersfoort werken uitsluitend professionals die al wat ervaring hebben, naalden zijn eng maar in dit geval hoeft u niet bang te zijn want onze behandelaren zijn zeer ervaren!

Geen diagnose maar een profiel

Het is heel waarschijnlijk en heel goed mogelijk dat u naar onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort komt met een specifieke klacht of kwaal. U heeft bijvoorbeeld, last van spierpijn, een stijve nek, een slechte eetlust of wat dan ook. In het verleden kwamen mensen naar ons toe voor onder andere een; slecht concentratievermogen, haaruitval, last van hun spijsvertering en maag, kortademigheid, stijve spieren, hoofdpijn, stress, prikkelbaarheid, zere gewrichten, onvruchtbaarheid, menstruatiepijn, impotentie of een gebrek aan energie. Dit zijn allemaal dingen die wij kunnen verhelpen in onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort alleen gaat onze therapie en behandeling vaak verder dan een diagnose, wij stellen vaak een profiel samen wat gaat over u, uw lichaam, uw geest, uw gewoontes, uw aanleg maar ook uw dieet en achtergrond.

Een prikkie

Omdat wij vinden dat onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort toegankelijk moet zijn houden wij onze tarieven laag. Acupunctuur is niet zo bekend in Amersfoort maar daar willen wij verandering in brengen, onze missie is om mensen te helen en te genezen en te laten zien dat een holistische geneeswijze altijd te verkiezen is boven een geneeswijze die veelal wordt gebruikt door westerse dokters.