Categoriearchief: Gezondheid

Drent-fotografie

Therapie bij een haptotherapeut in Haarlem

Bent u voornemens in therapie te gaan bij een goede haptotherapeut in Haarlem? Maar wilt u graag eerst meer te weten komen over deze therapievorm? Bent u op een bepaalde manier geïnteresseerd geraakt in haptotherapie en wilt u hier graag meer informatie over vergaren? Ga u dan vooral eens verdiepen in dit interessante onderwerp. Door het gericht zoeken op internet zult u een heel eind komen bij het beantwoorden van uw vragen. Wat doet een haptotherapeut in Haarlem bijvoorbeeld precies? Wat kunt u van de betreffende therapie verwachten? En wat maakt de haptotherapeut uit Haarlem anders dan andere therapeuten? Lees u in en vind uw antwoorden!

Handelen vanuit gevoel of verstand

Tijdens de therapie zal de haptotherapeut in Haarlem u vragen uw eigen handelen onder de loep te nemen. Als u naar uzelf kijkt, handelt u dan veelal uit gevoel of vanuit verstand? Het laatste is vaak de realiteit voor veel mensen in de Westerse wereld. Wij zijn namelijk op een bepaalde manier geprogrammeerd waarbij we als het ware het gevoel verdrukken. Ofwel, we handelen op de automatische piloot vanuit ons verstand. Best gek daar handelen vanuit gevoel eigenlijk onze natuur is. De haptotherapeut uit Haarlem zal u helpen meer terug te gaan naar het handelen vanuit gevoel.

Helemaal terug naar de oorsprong

Zoals gezegd, handelen we in de huidige Westerse wereld veelal met ons verstand. Iets wat eigenlijk tegennatuurlijk is. De mens is van nature namelijk een wezen dat handelt vanuit gevoel. Maar in onze drukke maatschappij wordt dit nauwelijks nog gedaan. Wilt u graag terug naar de oorsprong? Bent u nieuwsgierig hoe u handelt wanneer u dit doet vanuit gevoel? Plan dan een therapiesessie met een haptotherapeut uit Haarlem in. De haptotherapeut uit Haarlem is in staat u mee terug te nemen naar de oorsprong. Zij zal u leren meer vanuit uw gevoel te gaan handelen. Kom erachter wat u écht voelt met behulp van de haptotherapeut uit Haarlem.

 

Drent-fotografie

Acupunctuurpraktijk Amersfoort voor een prikkie

Bent u op zoek naar een professionele acupunctuurpraktijk in Amersfoort? Zoek dan niet verder, bij ons vindt u de beste en voordeligste acupunctuurpraktijk in Amersfoort, uitgevoerd door professionals met een uitstekende expertise op het gebied van acupunctuur. Heeft u bepaalde kwaaltjes, voelt er iets niet goed in uw lichaam of geest? Kom dan langs voor een consult en wij proberen een profiel samen te stellen op basis van uw lichaam, geest, gewoontes en aanleg. In onze acupunctuurpraktijk in Amersfoort werken uitsluitend professionals die al wat ervaring hebben, naalden zijn eng maar in dit geval hoeft u niet bang te zijn want onze behandelaren zijn zeer ervaren!

Geen diagnose maar een profiel

Het is heel waarschijnlijk en heel goed mogelijk dat u naar onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort komt met een specifieke klacht of kwaal. U heeft bijvoorbeeld, last van spierpijn, een stijve nek, een slechte eetlust of wat dan ook. In het verleden kwamen mensen naar ons toe voor onder andere een; slecht concentratievermogen, haaruitval, last van hun spijsvertering en maag, kortademigheid, stijve spieren, hoofdpijn, stress, prikkelbaarheid, zere gewrichten, onvruchtbaarheid, menstruatiepijn, impotentie of een gebrek aan energie. Dit zijn allemaal dingen die wij kunnen verhelpen in onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort alleen gaat onze therapie en behandeling vaak verder dan een diagnose, wij stellen vaak een profiel samen wat gaat over u, uw lichaam, uw geest, uw gewoontes, uw aanleg maar ook uw dieet en achtergrond.

Een prikkie

Omdat wij vinden dat onze Acupunctuurpraktijk Amersfoort toegankelijk moet zijn houden wij onze tarieven laag. Acupunctuur is niet zo bekend in Amersfoort maar daar willen wij verandering in brengen, onze missie is om mensen te helen en te genezen en te laten zien dat een holistische geneeswijze altijd te verkiezen is boven een geneeswijze die veelal wordt gebruikt door westerse dokters.