Drent Fotografie
Image default
Horeca

Geslaagd feest dankzij verhuur in Assen!

Bij het beste fietsverhuur in Assen ben je aan het juiste adres voor allerlei benodigdheden om jouw feest te laten slagen. Zo zorgen we er altijd voor dat jouw feest aan niks ontbreekt, en hebben dan daadwerkelijk ook alles om in deze behoefte te voorzien. Zo kunt u bij onze feestverhuur voor grote groepen mensen dingen huren, zoals een grote hoeveelheid borden en bestek. Dit zijn dan ook vaak dingen waar mensen geen grote aantallen van hebben. Maar wel nodig hebben voor feesten met erg veel gasten. We snappen als feestverhuur dat u voor dat eenmalige feest geen borden en bestek gaat kopen. In zo’n situatie kunt ook gewoon bij ons feestverhuur in Assen komen. 

Compleet ingerichte partytenten

Voor een groot is vaak naast een groot stuk land ook een mooie partytent nodig. Het feestverhuur in Assen kunt u de meest complete partytent huren. Zo hebben wij houten vlonders als ondergrond wanneer de tent op een grasveld staat. En kunnen wij de tent volledig voorzien van een ingerichte bar op wielen en tafels en stoelen. En zo heeft u dus bij onze feestverhuur in Assen alles in een en hoeft u niet overal dingen vandaan te halen. Maar zetten wij de tent op en richten hem ook in geheel naar wens natuurlijk. U betaald bij ons een kleine borg voor het geval er wat kapot gaat, maar in de meeste gevallen in Assen gebeurd dat niet.

Luchtkussens en decoratie

Voor de kinderen op een feest hebben wij een ruim assortiment aan luchtkussens te huur waaruit u kunt kiezen. En kunnen wij ballonnen en allerlei feestartikelen voor de versiering van de partytent. Voor springkussens rekenen wij per uur en uiteraard worden ook deze door ons opgezet.