Categoriearchief: Geschenken

Drent-fotografie

Geschikt kerstpakket voor iedereen

In deze tijd van het jaar zitten iedereen thuis vol spanning te wachten op het leuke kerstpakket die diegene vanuit zijn of haar werk zou ontvangen. Niet in elk pakket zit een net zo’n leuke inhoud als in een andere, maar wanneer je een kerstpakket binnenkrijgt waar je daadwerkelijk blij van wordt, moet je bij ons zijn. Samen met ons bedrijf zal u het kerstpakket samenstellen waarbij u denkt dat uw collega’s positief verrast zullen worden. Niemand weet beter wat er in het kerstpakket moet dan de daadwerkelijke manager of iemand uit die werkomgeving. Samen maken wij een kerstpakket waarmee iedereen vrolijk kerst kan gaan vieren en met een goed gevoel de kerst in gaat.

Inhoud

De inhoud van het kerstpakket zal volledig afhankelijk zijn met de eisen die u zal stellen aan het pakket. Het is namelijk zo dat wij voor u samenstellen wat u graag zou willen zien en dan ook daadwerkelijk de kerstpakketten inpakken zodat u niet met dat werk komt te zitten. Wat u dan ook in het kerstpakket wilt is aan u en kan u volledig zelf kiezen wat u wilt. Wij hebben voor u pakketten liggen waar u uit kan kiezen, zodat u niet zelf een pakket hoeft samen te stellen. Ook kan het zijn dat u dat juist wel graag wilt en daar bijvoorbeeld een bepaald voorwerp bedrukt in te laten zetten. Dit kunnen wij ook allemaal regelen, alleen zullen dan de tarieven een stukje omhoog gaan. Alles is mogelijk !

Zakelijk

De meeste kerstpakketten zullen gemaakt worden voor een zakelijk doel. Het is dan ook vaak voorkomend dat een bedrijf één of meerdere artikelen zou willen laten bedrukken met een logo of een stuk tekst. Natuurlijk is dat voor ons geen probleem en stellen wij ook graag een zakelijk pakket voor u samen. Een mooi kerstpakket is sierlijk, heeft men wat aan en vertellen zij aan andere. Het is dan ook erg belangrijk dat u het eens bent met de inhoud die u weggeeft aan uw klanten, collega’s of kennissen.

 

Drent-fotografie

Haal nu uw kerstpakketten vast in huis

De tijd om kerstpakketten in te slaan is weer aangebroken. Snel moet u nog wat vinden om uw collega’s en medewerkers net dat beetje extra te geven in deze speciale tijd. Vooral dit jaar kan het erg gewaardeerd worden door medewerkers wanneer de kerstpakketten goed gevuld zijn. Een kerstpakket is een grote doos vol met lekkere en leuke dingen. Kerstpakketten kunnen zo ingericht worden zoals u, de werkgever, vindt dat het moet. Zodra uw werknemers de pakketten zien staan voor de deur zullen ze erg blij zijn, zowel met u als met de baan die ze hebben. Het kan zorgen voor net dat beetje extra motivatie.

Hoe kan ik mijn kerstpakketten inrichten?

Kerstpakketten inrichten is erg leuk, maar kan zeker ook een moeilijke taak zijn. Je moet elk jaar weer met wat anders komen en nog een beetje creatief kunnen denken ook. Daarom zou u bijvoorbeeld kunnen werken met een thema. Door een thema te koppelen aan uw kerstpakketten, kan het makkelijker worden om het in te richten. U kan een thema rondom uw bedrijf verzinnen, maar het kan ook iets algemeens zijn zoals verschillende soorten bieren of wijnen. Ook kan een soort borrelhapje een thema zijn. Natuurlijk kunt u ook het thema kerst aanhouden, en er allerlei kerstdecoratie indoen.

Wat kan ik in mijn kerstpakketten stoppen?

Wanneer u uw kerstpakketten aan het vullen bent, kunt u niet gek genoeg denken. Alles kan en mag in een kerstpakket. Vaak wordt er wat gedaan met bijvoorbeeld borrelhapjes en een lekker flesje wijn. Natuurlijk hoeft u dit niet zo te doen. U kunt er ook voor kiezen om er een pannenset in te doen of een set sokken en een cadeaubon. Kerstpakketten hoeven natuurlijk niet een kubieke meter groot te zijn. Soms is een envelop of een kleine doos al voldoende. Het gaat echter om het gebaar.