Categoriearchief: Fotografie

Drent-fotografie

Een goede fotograaf uit Veenendaal voor onze bruiloft

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een professionele fotograaf uit de omgeving van Veenendaal. Wij willen graag onze bijzondere dag vastleggen aan de hand van prachtige foto’s van onze dag. Echter hadden wij ook andere leuke ideeën voor foto’s die wij weinig hebben gezien bij andere bruiloften. Daarom zochten we wel een fotograaf waar we een goede klik mee hadden en die ook goede humor bevatten. Maar dat was nog moeilijker dan we dachten.

Bijzondere foto’s maken met een fotograaf uit Veenendaal

We hadden al vele gesprekken gehad met een paar fotografen uit de omgeving van Veenendaal. Deze waren soms een beetje te serieus met hun beroep bezig en daar waren wij niet naar op zoek. Bovendien waren sommige fotografen erg duur om in te huren voor een paar dagen. Na een tijdje zoeken op het internet en bepaalde portfolio’s bekeken te hebben, kwamen we eindelijk bij een leuk portfolio terecht waar we meteen vrolijk van werden. We namen contact op met deze fotograaf en binnen een paar dagen konden we daar terecht voor een gesprek. Tijdens het gesprek hadden we meteen een goede klik met de fotograaf en had zij ook leuke ideeën voor foto’s. We wisten meteen na het gesprek dat we haar moesten hebben voor ons bruiloft. De kosten die zij had voor het verhuren van haar dienst was ook niet heel duur!

Prachtig resultaat

We kregen een paar dagen voor de bruiloft een schema te zien wat allemaal de bedoeling was. Hiermee was ook rekening gehouden met ons schema van de bruiloft en dat vonden we goed geregeld. Op de dag zelf hebben we speciale momenten beleefd en die zijn allemaal vastgelegd door de fotograaf. Er zijn leuke foto’s gemaakt en deze kregen we later terug in een gepersonaliseerd album. Het was precies wat wij voor ogen hadden en misschien zelfs beter.

Bezoek de website

Heeft u ook een fotograaf nodig voor bijvoorbeeld een fotoshoot of voor een bruiloft? Bekijk dan eens de website van deze fotograaf via ohbelle.nl voor meer informatie. Daar kunt u ook meteen het portfolio van deze fotograaf vinden.

 

Drent-fotografie

Waarom professionele woningfotografie belangrijk is bij de verkoop van uw huis

Woningfotografie kan hét verschil maken in de snelheid waarop uw woning verkocht wordt. U kent vast ook wel het gezegde: “Een foto zegt meer dan duizend woorden.” Dankzij de voortdurende vooruitgang van de technologie kunt u potentiële kopers een blik in uw huis werpen zonder ooit hun bank te verlaten. En kopers doen hun onderzoek, meer dan ooit tevoren. Ze filteren op locaties, op basis van prijzen, scholen in de buurt, vierkante meters, enz. Zodra ze hun zoekcriteria hebben ingevoerd, bladeren ze meteen door de foto’s. Vast herkent u dat ook van uw eigen zoektocht naar een andere woning. Bekijk 360 graden fotografie

Woningfotografie is het visitekaartje

Vaak zijn het de foto’s gemaakt door professionele woningfotografie waardoor een potentiële koper zich aangetrokken voelt tot uw woning. Goede foto’s mogen dan met recht gezien worden als het visitekaartje van uw woning. Daarom is het belangrijk om te werken met een professional op dit gebied. Vastgoed FotoVideo is ook voor uw makelaar de professional om als eerste contact mee op te nemen nog voordat uw huis de markt op gaat. Zij hebben als professionele fotografen de deskundige kennis en connecties om beelden te produceren die resoneren en aantrekkelijk zijn voor verkopers. En hoe meer foto’s hoe beter, dus het kiezen van een of twee zal het hem niet doen! Een goed oog voor de juiste hoeken, de beste belichting, foto’s van hoge kwaliteit zodat de beste eigenschappen van uw huis worden vastgelegd. Dát is wat zij op dagdagelijkse basis doen.

Snellere verkoop

Huizen met meer foto’s verkopen sneller, wat logisch is omdat kopers meer onderzoek doen dan ooit tevoren. Hoe meer potentiële kopers er op voorhand kunnen worden gevonden, hoe beter uw kansen zijn om uw huis snel te verkopen. Niet alleen helpen professionele foto’s u om uw huis snel te verkopen, maar het kan u ook helpen om een betere prijs voor uw woning te krijgen.

Als u erover denkt uw huis in de verkoop te doen, of als u geïnteresseerd bent in nieuwe foto’s van uw woning die al te koop staat, bel de kanjers van Vastgoed Foto & Video eens voor een vrijblijvend en informatief gesprek: 0318 891 586.