Drent Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Raalte

Wie is de meest veelzijdige fotograaf van Raalte?

 

Bekend van onder andere de Roalter Wind, Hoezo?Heino, het Beleven Magazine en vele andere reclame producties is de fotograaf van fotostudio Vincent Hartman Fotografie. Welicht minder bekend is dat deze reclame en bedrijfsfotograaf ook het fotowerk verzorgt voor vele Sallandse families en particuliere opdrachtgevers uit Zwolle. 

 

De fotostudio van de fotograaf ligt mooi centraal tussen Raalte en Zwolle en is een comfortabele plek voor een individueel portret, profielfoto en familiefoto’s tot ongeveer 15 personen. De studio heeft een grote vast rondwand waardoor snel van opstellinge gewisseld kan worden. U hoeft bij ons niet eerste allerlei berekeningen te doen voordat u weet waar u wat kosten betreft aan toe bent. Wij werken niet met ‘lokkertjes’ om u later te verassen met hoge bijkomende kosten. U betaald een uurtarief en daarbinnen is alles mogelijk. 

 

Belangrijker is echter de speelsheid en creativiteit waarmee de beelden tot stand komen. De studio biedt mogelijkheden tot frisse lichte foto’s, stemmige schaduwrijke beelden of kleurige krachtige beelden. Ook kunnen we foto’s projecteren op de achterwand en meebelichten in de foto. 

 

De studio heeft een ruime ontvangst ruimte waar we de ideeen kunnen bespreken en waar in alle privacy omgekleed kan worden. Er is een goed verlichtte spiegel voor haar en visagie, evenals een kappersstoel en visagiekruk.

 

 

Ook verzorgt de fotograaf vastgoedfotografie en fotografie van bedrijfsinterieurs voor interieurbouwers en projectinrichters. Ook productfotografie voor de meest uiteenlopende branches en natuurlijk portretfotyogafie op lokatie voor een aantal landelijke vakbladen.

 

Bruidsreportages

 

De van oorsprong uit Zwolle afkomstige fotograaf maakt al vanaf de beginjaren negentig prachtige bruidsreportages. Hoewel de focus van het fotografiebedrijf primair ligt op reclame en bedrijfsfotografie blijven trouwreportages leuk om te doen. Ook hier gaat de fotograaf conceptmatig te werk na elkaar voor de huwelijksdag uitgebreid gesproken te hebben over het programma, lokaties en sfeer. De fotograaf levert uitsluitend een volledig product af in de beste albums verkrijgbaar in de markt. Het gaat hier om de albums van Vakcolor, Verka en Jorgenson. 

 

 Kom eens kennismaken met deze veelzijdige fotograaf. Wij verwelkomen u graag in onze studio.

 

 

https://www.studiovhf.com/fotograaf-fotostudio-heino-raalte