Drent Fotografie
Image default
Dienstverlening

Emaille naambordjes: wat zijn ze en hoe worden ze gemaakt? Ontdek het bij Naambordkopen!

Ben je op zoek naar een duurzaam en weersbestendig naambord voor buitengebruik? Dan zijn emaille naambordjes wellicht iets voor jou! Deze naamborden zijn gemaakt van metaal en voorzien van een glasachtige coating, ook wel bekend als emailleren. Bij Naambordkopen kun je terecht voor unieke en handgemaakte emaille naamborden, die je eenvoudig kunt personaliseren met je eigen naam en huisnummer. Maar hoe worden deze naamborden eigenlijk gemaakt? In dit artikel zullen we het emailleerproces uitleggen. Daarnaast biedt Naambordkopen nog veel meer soorten naamborden aan en kun je profiteren van verschillende voordelen bij het bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Wat zijn emaille naambordjes en hoe worden ze gemaakt?

Emaille naambordjes zijn naamborden die gemaakt zijn van metaal en voorzien zijn van een glasachtige coating, ook wel bekend als emailleren. Het emaille naambord is een duurzame en harde oplossing voor buitengebruik. Dankzij de weerbestendigheid is het emaille naambord bestand tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hitte. Wil jij ook een uniek en handgemaakt emaille naambord? Naambordkopen is dé specialist met 18 jaar ervaring en biedt een groot assortiment van meer dan 3.000 producten aan, waaronder emaille naamborden. Personaliseer jouw emaille naambord eenvoudig met je eigen naam en huisnummer. Naast emaille naamborden biedt Naambordkopen ook andere soorten naamborden aan, zoals van acrylaat, aluminium, beton, hout, kunststof, natuursteen, plexiglas, RVS, straatnaamborden en uithangborden. Bestel nu veilig en gemakkelijk via Mollie en ontvang jouw emaille naambord snel in heel Europa!

Wat zijn de voordelen van bestellen bij Naambordkopen?

Als je op zoek bent naar een naambord, dan is Naambordkopen een goede keuze. Bij deze webshop profiteer je namelijk van verschillende voordelen. Zo wordt je bestelling geleverd in heel Europa, waardoor je vanuit verschillende landen kunt bestellen. Daarnaast heeft Naambordkopen het grootste aanbod van maar liefst 3.000+ producten, waardoor je veel keuze hebt en de kans groot is dat je slaagt voor het perfecte naambord. De webshop is een ervaren specialist met 18 jaar ervaring, waardoor je kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten en professioneel advies. Verder kun je veilig betalen via Mollie, wat zorgt voor een betrouwbare en veilige afhandeling van je betaling. Mocht je nog vragen hebben over je naambord, dan kun je contact opnemen via het telefoonnummer 072 8888 636 of het contactformulier op de website. Een gratis voorbeeld van je naambord is ook mogelijk. Kortom, bij Naambordkopen ben je verzekerd van een ruim aanbod, deskundig advies, veilig betalen en goede service.

Hoe worden emaille naamborden gemaakt?

Emaille naamborden worden gemaakt door middel van een speciale techniek genaamd emailleerproces. Dit proces begint met het snijden van een stuk metaal in de gewenste vorm en grootte van het naambord. Vervolgens wordt het metaal gereinigd en bedekt met een laagje glaspoeder, dat wordt gesmolten bij hoge temperaturen. Dit zorgt ervoor dat het glaspoeder aan het metaal hecht en een duurzame, glanzende afwerking creëert.

De volgende stap is het aanbrengen van de ontwerpdetails met behulp van stencils en poeders van verschillende kleuren. Deze poeders worden één voor één aangebracht en verhit bij hoge temperaturen om ze te laten smelten en aan het glaspoeder te hechten. Dit resulteert in een kleurrijk en duurzaam naambord met een glanzende afwerking die niet zal vervagen of barsten.

Het emailleerproces is een ambachtelijke techniek die al honderden jaren wordt gebruikt en nog steeds wordt gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct.

https://naambordkopen.nl