Categoriearchief: Electronica en Computers

Drent-fotografie

Met Propfun maak je de leukste foto’s!

Ben je van plan een feestje te gaan geven? Dan kan Propfun natuurlijk niet hieraan ontbreken. Je kunt door heel Nederland en ook in het buurland België gebruik maken van de leuke photobooths die kunnen worden geleverd voor op jouw feest. Voor nog geen driehonderd euro per dag huur je er al een en daar zitten een aantal zaken bij inbegrepen. Dat betekent dat je onbeperkt foto’s kunt gaan printen, onbeperkt video’s kunt gaan maken en de gehele dag gebruik kunt maken van de feestaccessoires die hierbij worden geleverd. Je kunt het feest herinneren op een later moment en leuke momenten vastleggen door gebruik te maken van een Propfun photobooth. 

Waar op te halen?

De Propfun photobooth is op diverse plekken in het land op te halen. Bijvoorbeeld in bekende steden zoals, Amsterdam, Groningen, Antwerpen en Utrecht, maar ook in veel andere steden kan je deze verkrijgen. Voor een vrijblijvend advies kan je altijd contact met Propfun opnemen, zodat je kunt worden voorzien van een passend advies en je sneller een keuze kunt maken voor de juiste photobooth die past bij jouw feest of het event die je gaat organiseren. Je hebt een van de photobooths van Propfun die je kunt huren die je in het stopcontact moet doen. Wanneer je de stekker in het stopcontact steekt is deze direct klaar voor gebruik en kan je starten met het maken van de leukste foto’s en herinneringen. Je hoeft dus niets meer in te stellen, want dat wordt voorafgaand aan het feest allemaal al voor je gedaan en precies zoals jij dit ingesteld zou willen hebben.

Afhalen

Je kunt de photobooth van Propfun ophalen bij het afhaaladres en je kunt dit na het feest ook weer hier afleveren. Je hoeft dan ook weer niets te doen en alleen maar de stekker uit het stopcontact te halen. Op de website is er ook een video zichtbaar over hoe je de booth in elkaar kunt zetten. Het is gemakkelijk te doen en ook het uit elkaar halen van de booth staat hier aangegeven. Zo heb je helemaal geen problemen met het bestellen van deze photobooth en geniet je van de voordelen die het te bieden heeft.

Drent-fotografie

De 5 meest gemaakte fouten met een drone

Ga je een drone kopen? Leer dan van je voorgangers, en zorg dat je niet dezelfde fouten maakt als zij al veelvuldig hebben gedaan.

1: De verkeerde drone

Een veelgemaakte, en ontzettend vervelende fout is de keuze van de foute drone. De ene drone is de andere niet, maar je moet maar net weten wat je precies nodig hebt. Ga je een drone kopen voor je jonge kind? Dan moet je in de speelgoedwinkel zijn, hier vind je goedkope modellen waarbij het geen grote ramp is er als er iets mee mis gaat.

Is de drone voor jezelf, dan moet je goed bedenken wat je er mee wilt doen. Beetje spelen? Ook dan kun je voor een speelgoedvariant kiezen. Wil je echter mooie beelden schieten en hier ook echt iets mee doen? Kies dan voor een drone met een goede camera, zoals de DJI Mavic 2 Pro Drone.

2: Vliegen in de buurt van een vliegveld

Of het echt een fout kan worden genoemd, of simpelweg een domme overtreding, daar zijn de meningen nog over verdeeld. Feit is dat er vrijwel maandelijks nieuwsberichten zijn over drones die zodanig in de buurt van een vliegveld of aanvliegroute vlogen, dat ergens het vliegverkeer moest worden stilgelegd.

Inmiddels zou iedereen moeten weten dat dit levensgevaarlijk is en geen kwajongensstreek. Vooral niet doen dus!

3: Je eigen wijk vastleggen

Vrijwel iedereen die een drone koopt laat hem vervolgens op boven zijn eigen wijk. Nu kun je eindelijk je buren eens van boven bekijken, en zien wat zij uitspoken!

Doe je dit, dan maak je eigenlijk twee grote fouten. Fouten die ook nog eens strafbaar zijn. Het is namelijk niet toegestaan om ongevraagd beelden te maken van mensen. Ook mag je niet met je drone boven aansluitend bebouwd gebied vliegen. Dus tenzij je in een zeer landelijke omgeving woont én vooraf al je buren hebt ingelicht, ben je met het vliegen boven je wijk heel fout bezig.

4: Je drone mee op reis nemen

Op zich is het niet fout om je drone mee op reis te nemen. De fout die mensen maken is dat ze zich vooraf niet verdiepen in de lokale regelgeving. Die is per land verschillend, dus neem de tijd om deze goed door te nemen. Kan je een flinke boete schelen.

5: Vliegen in het donker

Heb je een drone met een goede camera, zoals de DJI Mavic 2 Pro Drone, dan wil je vast eens in het donker mooie beelden schieten. Fout! Vliegen in het donker is verboden, je kunt je drone of eventuele obstakels dan namelijk niet goed zien. Niet doen dus!