Categoriearchief: Bruidsfotografie

Drent-fotografie

Een mooi dak

Wat valt jou op als je een wandelingetje door jouw wijk maakt? Als je door een wijk loopt waar iedereen zelf zijn eigen huis heeft ontworpen, dan zal je waarschijnlijk opvallen hoe veel verschillende soorten daken er wel niet zijn. Je hebt allereerst natuurlijk de puntdaken, een echte klassieker in Nederland. Maar ook de platte daken zie je tegenwoordig ook veel. Zeker op flats en lage rijtjeshuizen zijn de platte daken erg veel gebruikt. Dan heb je ook nog huizen die een mix van een punt dak en een plat dak hebben, meestal in de vorm van een afgeplatte punt. Tot slot zijn er ook nog andere daken die alle vormen en maten kunnen aannemen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar ook dan bestaat er zo’n dak.

 

Het leuke aan al die verschillende daken, is dat ze allemaal mensen warm en droog houden. Wat zou er gebeuren als we helemaal geen daken meer hadden? Dan zouden we erg nat worden, zeker hier in Nederland. Bovendien zou het dan wel heel koud worden in de winter. Kortom, het is maar goed dat elk gebouw, elk huis een dak heeft. Als er niets mis is met je dak, hoef je je er geen zorgen over te maken. Maar wat als je merkt dat er schimmel plekken ontstaan onder je platte dak? Kom dan gelijk in actie!

 

Wanneer je zelf merkt dat er iets mis is met je platte dak, dan doe je er goed aan om een belletje te doen naar Dakbeheer Hermans, een ervaren dakdekkersbedrijf. Zij kunnen jou zeer goed adviseren. En dat doen ze door eerst een gratis inspectie van jouw dak uit te voeren. Als je er dan samen achter komt dat een plat dak reparatie hard nodig is, dan maken jullie samen en plan en ben jij weer blij.

https://www.economy.nl/
Drent-fotografie

Zo loop je tevreden de kapperszaak uit

 

Het is nou eenmaal zo, dat het haar van mensen altijd maar door blijft groeien. Dat kan fijn zijn, als je het net iets te kort hebt laten afknippen de vorige keer bij de kapper, maar het betekent ook dat je je haar moet verzorgen. Je moet je haar goed wassen en ook bijvoorbeeld zorgen dat er geen dode puntjes in zitten of dat het heel warrig zit. Hiernaast is jouw haar ook een manier om je eigen persoonlijkheid te uiten. Het haar op je hoofd is er niet alleen om jouw hoofd te beschermen, het toont ook een deel van wie jij bent. Door jouw haarstijl laat jij zien waar jij voor staat. Er is dan nog wel één probleem, hoe krijg je een haarstijl? Dat is simpel, je doet het door te experimenteren bij een kapsalon delft. Hoe zorg jij er dan voor dat jij tevreden de kapperszaak uit zal lopen? In dit artikel bespreek ik drie veelvoorkomende fouten die mensen maken bij een bezoek aan de kapper. Als jij dit weet, kan je voorkomen dat je teleurgesteld de zaak uit loopt.

 

De allereerste fout die veel mensen maken, is dat ze zich niet goed voorbereiden op een kappersbezoek. Ze lopen dan bij een willekeurige kapper delft zonder afspraak naar binnen. Daar delen ze mee dat ze het ook niet precies weten, maar dat de kapper er maar wat van mag maken. Als het kapsel dan klaar is, dan schrik je je rot. Je had je beter moeten voorbereiden: neem foto’s mee ter inspiratie voor de kapper. De volgende fout die veel mensen maken, is dat ze te bescheiden zijn. Vertellen wat je wil is best wel moeilijk en voor jezelf opkomen ook. Als de kapper een andere visie heeft dan jij, dan moet je dat gewoon aangeven. Ook als je iets niet helemaal mooi vind, dan moet je dat gewoon zeggen. De laatste fout, is dat veel mensen terugkeren naar een kapperszaak waar hun haar al een keer verpest is. Gewoon, omdat die zaak gewend zijn. Maar dat is eigenlijk totaal overbodig!

https://www.onekappers.nl/

Hoe wordt je bruidsfotograaf?

Hoe wordt je nou bruidsfotograaf, of hoe wordt je een trouwfotograaf? Best lastig. Maar toch ook weer niet. Graag leg ik uit wat het vak bruidsfotograaf nou inhoudt.

Ik schrijf dit artikel uit mijn eigen naam en uit mijn eigen ervaringen. Ik ben sinds 2005 full time bruidsfotograaf. Heb ik een gedegen opleiding in fotografie gedaan? Nee, ik moet daar volmondig NEE op antwoorden. Ik ben begonnen omdat fotografie een hobby van mij was en nog steeds is overigens.
Hoe ben ik dan in het vak bruidsfotograaf gerolt? Nou omdat ik blijkbaar mooie foto’s maakte op mijn verre reizen vonden kennisen dat genoeg reden om mijn te vragen hun bruiloft te fotograferen. Vond ik dat toen eng? Nee niet echt, ik dacht ik heb genoeg ervaring. Ik koop er een camera bij en dan kan ik aan de slag. En zo geschiedde. Het was af en toe even lastig omdat ik nog met rolletjes werkte. Dus dan moest de camera het rolletje terug spoelen. Dan moest ik dan even incalculeren. Maar dat ging verder goed. In 1 camera gebruikte ik een kleuren rolletje, in de andere camera een rolletje met zwart wit opnamen.

Maar goed dat was vroeger. Nu is het dankzij sociale media, het internet, de vele cursussen die worden aangeboden en dankzij you tube een stuk makkelijker om bruidsfotograaf te worden. Tips en trics liggen werkelijk voor het oprapen. Soms gratis soms moet je ergens voor betalen, maar de weg naar bruidsfotograaf is niet heel ingewikkeld meer. Een opleiding zoals de fotovakschool of de foto academie is niet eens nodig. Fotograaf is namelijk al heel wat jaren een vrij beroep. Dus een vakdiploma is zeker niet nodig. Maar het kan je uiteraard wel helpen om een goede opleiding te volgen.

Sowieso moet je heel veel kennis hebben van je camera en van licht. Gevoel voor kleur en compositie zijn ook erg fijn om te hebben. Het vak bruidsfotograaf is veelzijdig en geloof me je bent nooit uit geleerd. Het is zonde als je niets meer leert want dan blijf je stilstaan en zeker in bruidsfotografie heb je ook te maken met trends. Net zoals een bruidsjurk uit de mode raakt kan ook je stijl van fotografie uit de mode raken. Maar als iedereen dezelfde trend volgt in fotografie is niemand meer origineel. Kortom orginaliteit en je eigen stijl maken jouw bruidsfotografie uniek.

Een bruidsreportage Arnhem zou bijvoorbeeld een totaal andere stijl kunnen zijn als een bruidsfotograaf Amsterdam of bruidsfotografie Den Bosch maakt. Maar het kan natuurlijk ook juist dezelfde stijl zijn. De stijl van een bruidsfotograaf heeft natuurlijk niets te maken met de plaats waar de fotograaf woont of werkzaam is.

Mijn advies is, volg een goede workshop, loop mee als assistent bij een bruidsfotograaf die jij geweldig vind. Maak heel veel fotografie uren en blijf altijd leren!

 

 

https://www.corrinep.nl/#home
Drent-fotografie

Advies bij printers

Ga je binnenkort een printer kopen? Dan zul je merken dat er zoveel keuze is dat je gaat twijfelen en de keuze alleen maar moeilijker wordt. Het is dan handig om wat adviezen in het achterhoofd te hebben wat jouw wensen zijn en welke printer uiteindelijk het beste voor je is. Voor coding and marking is namelijk erg veel keuze. Ten eerste wil je bepalen welke functies je gaat gebruiken. Wil je alleen zwart-wit documenten printen dan kun je daar een printer op kiezen. Wil je juist veel kleur gebruken? Dan moet je daar jouw keuze op maken. Misschien wil je wel kopie’s maken of alleen scannen. Dan kun je ook daar een keuze voor maken. Focus dus wel op het soort afdrukken dat je gaat maken voor het grootste gedeelte. Bij brieven is zwart wit prima en als je spreadsheets wilt printen kun je beter een kleurenprinter kiezen. Ook is het handig te kiezen welke netwerkmogelijkheden jij wilt hebben. Je hebt waarschijnlijk wel een draadloze verbinding van wifi. Dan kun je printers draadloos laten verbinden via jouw eigen netwerk. Je kunt dan overal in huis een print opdracht sturen in plaats van dat je de printer moet koppelen aan jouw computer. Heb je Apple? Kies an voor Apple AirPrint waarmee je via alle Apple producten eenvoudig kunt printen. Via Google kun je Google Cloudprinter gebruiken zodat je bestanden uit de cloud kunt printen via een printer in jouw netwerk. Dat is zeker handig als je een qr code printer hebt. Je kunt dan via een korte opdracht printen. Een paar functies die ook handig zijn is bijvoorbeeld dubbelzijdig af kunnen drukken. Deze printers kunnen dan automatisch op de andere kant printen door het papier te draaien. Je hoeft dan niet zelf het papier te draaien na elke afdruk wat veel tijd bespaart. Een scherm op de printer is ook fijn als je keuzes wilt maken.

http://www.kba-metronic.com/nl/
Drent-fotografie

Botox behandeling laten doen

Botox, ook wel botuline toxine genoemd, kun je op veel verschillende delen van jouw lichaam gebruiken. Mensen denken meestal direct alleen bij het gezicht, en dan met name in de wangen zodat je rimpels minder snel ziet. Dit klopt ook wel, de meeste behandelingen zijn bij de rimpels in het gezicht maar er zijn dus wel meer plekken in het lichaam waar botox van toepassing kan worden gebruikt. Ten eerste kun je de fronsrimpels laten doen. deze rimpels zitten tussen de wenkbrauwen als je fronst. De rimpels kunnen op latere leeftijd zichtbaar blijven zonder dat je een uitdrukking maakt met jouw gezicht. Als je hier last van hebt kun je dit dus weg laten halen. Verder is er botox oksels voor de oksels. Dit klinkt misschien een beetje vreemd maar je kunt dus botox in jouw oksels laten spuiten. Als je last hebt van veel zweten onder de oksels maar ook de handpalmen of voetzolen dan kun je een behandeling doen om dit tegen te gaan. Je zult een stuk minder gaan zweten op die plekken. Het zal overigens niet op andere plekken juist meer gaan zweten. Een spierontspanner is dus erg handig tegen overmatig zweten. Veel zweten kan impact hebben op jouw sociale leven en hoe je je voelt. Dit kun je door een behandeling dus laten minderen.

Je hebt ook kraaienpootjes botox.  Als je veel lacht is er de kans dat je op latere leeftijd kraaienpootjes krijgt. Dit kun je oplossen door een botox behandeling op die plek te nemen. De kraaienpootjes zullen dan heel snel verdwijnen en je ziet het direct. Dit is een hele populaire behandeling. Rimpels op het voorhoofd komen ook vaak voor. Als je hier last van hebt kun je dit oplossen door een behandeling te nemen. De rimpels op het voorhoofd kunnen heel goed verholpen worden met botox omdat de spieren wat slapper zullen worden bij het voorhoofd. Dit is een ideale manier van het tegengaan van de rimpels op die plek.

https://faceland.nl/
Drent-fotografie

Als onderneming goed vindbaar zijn

 

Tegenwoordig heeft bijna elke onderneming een eigen website, en dat komt met name doordat het gebruik van het internet met de dag toeneemt. Wanneer je als bedrijf niet vindbaar bent dan zal je wel heel bekend moeten zijn om toch nog genoeg klanten te krijgen. Maar toch zijn er veel organisaties die ondanks het hebben van een website niet goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Op deze manier zijn zij dus minder succesvol in het werven van klanten. De bedrijven die hier wel in weten te slagen, zullen ook weten dat om zo een bekendheid te krijgen je een geïntegreerde aanpak nodig hebt om een stroom van nieuwe klanten te kunnen krijgen. Deze mensen zullen vooral de aandacht besteden aan drie verschillende hoofdaspecten: bekendheid, vertrouwen en conversie. Veel organisaties zijn nog niet succesvol op het internet omdat ze zich vaak maar focussen op een paar deelaspecten. Als organisatie wil je het liefst wel nieuwe klanten werven, dit artikel zal je dan ook een aantal tips geven waarmee je nieuwe klanten kan werven.

Een eenvoudige manier om bezoekers te binden en aan te trekken, dat is geven. Je kan bijvoorbeeld een gratis e-book, waardevolle tips of bijvoorbeeld interessante artikelen beschikbaar stellen. Doordat je iets van waarde heeft bouw je aan positieve betrokkenheid en vertrouwen. Het inschakelen van een SEO is ook zeker aan te raden, SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Doordat je specialisten op dit gebied je website laat optimaliseren wordt de website ook direct veel beter gevonden, ook zal de online vindbaarheid hierdoor verbeteren. Daarnaast is het altijd goed om de interactie met de klant aan te gaan, de klant heeft het namelijk steeds meer voor het zeggen. Hij kijkt, vergelijkt en vind wat hij wil via het internet. Doordat je de dialoog aangaat met klant bouw je aan betrokkenheid, inzicht in zijn specifieke behoefte en deze informatie kan je delen met je gehele doelgroep.

http://www.economy.nl
Drent-fotografie

Het beeld van botox

 

Wanneer men aan botox denkt, zien ze vaak het beeld met lippen die veel te opgezwollen zijn, of soms ook een onnatuurlijk strak en opgeblazen gezicht. Met name zien ze dit voor zich op een rijke, oude en ijdele dame uit een hoge rang. Vaak wordt gedacht dat botox er erg nep en onnatuurlijk uitziet wanneer iemand hier gebruik van heeft gemaakt. Toch is dat tegenwoordig niet meer zo. Veel mensen gebruiken botox waarbij je dat niet eens ziet. Daarnaast wordt het ook door vele anderen gebruikt dan alleen door ijdele oudere dames. Er zijn vele fabels die de ronde doen over botox en deze geven een erg negatief imago aan botox. Maar wat is nou de waarheid over het spuiten van botox?

Vele mensen denken dat botox zorgt voor een onnatuurlijke uitstraling door een strak gezicht. Hierdoor zie je haast geen emoties meer in het gezicht en straalt de persoon in kwestie altijd dezelfde emotie uit. Het is inderdaad helaas zo dat botox hiervoor kan zorgen wanneer dit niet goed wordt ingespoten. Wanneer er te veel botox wordt ingespoten kan het ervoor zorgen dat de spieren zo erg verslappen dat de emotie in het gezicht niet meer duidelijk is. Door dat er te veel botox in wordt gespoten is het gezicht namelijk zo strak en de spieren zo verslapt dat het moeilijk is om nog de juiste emotie te zien.

Ten tweede kan het voorkomen dat men verslaafd raakt aan botox injectables. Wanneer je er goed uit gaat zien van botox, kan het voorkomen dat je dit dan opnieuw en opnieuw wil gebruiken omdat je het resultaat zo mooi vindt. Zo kun je ook doorslaan in het laten uitvoeren van verschillende plastische ingrepen en van botox overgaan naar andere cosmetische ingrepen zoals botox in lippen of zelfs andere operaties.

http://www.faceland.nl
Drent-fotografie

Vliegveld Eindhoven Parkeren – Tijd & Geld Besparend Advies

Vliegveld Eindhoven kan een ramp zijn. Waar begin ik te zoeken voor parkeren op Eindhoven? Wil ik Eindhoven korttermijn of langtermijn parkeren? Zal ik Eindhoven parkeren kiezen? Waar kan ik een simpele parkeer vergelijking voor Eindhoven vinden en kan ik prijzen voor parkeren op Eindhoven vergelijken? Als jij deze vragen relevant vindt voor jouw reis, dan is dit artikel ideaal voor jou.

Het vliegveld Eindhoven is het tweede drukste internationale vliegveld in de NL, en het zesde drukste vliegveld van de wereld. Met meer dan 32 miljoen passagiers reizende door twee terminals. Het is niet verassend dat het vinden van de goede parkeeroptie een hel is. Wil je een zorgeloos van je vakantie genieten en goed voorbereid uit eigen land vliegen? Maak gebruik van parkeren bij luchthaven van Eindhoven met Eazzypark.nl , de goedkoopste valetparking van Eindhoven airport.

Gasten van Eindhoven krijgen de waarschuwing dat wanneer zij hun auto in de aankomst- of afhaalplaatsen in het noorden en zuiden van de terminals laten staan, deze worden weggesleept door de politie en hiervoor een boete gerekend zal worden. Daarom, als je je auto achter moet laten moeten bestuurders parkeren in het kortverblijf parkeergebied. Als je haast hebt is een Fast Track Eindhoven parkeeroptie ook beschikbaar vanuit zowel het noorden als het zuiden van de terminals. De Fast Track Eindhoven parkeeropties zijn beschut en gelokaliseerd in het kortverblijf gebied, en bieden de snelste en handigste verbinding naar de terminals 

Voor passagiers die langer weggaan dan een paar dagen, is langtermijn parkeren aanbevolen. Dit is waar de nachtmerrie begint. Er is een schrikbarend grote hoeveelheid parkeeropties beschikbaar voor parkeren op Eindhoven, en veel bedrijven die concurreren om de langtermijn parkeerders.

Als je bus transfers en parkeren buiten Eindhoven een heel gebeuren vindt, dan biedt meet and greet parkeerservice van klanten een handige service. Samenhangend met vele voordelen, kunnen reizigers binnen enkele minuten na aankomst op het vliegveld inchecken en wegrijden na een paar minuten door de douanen te zijn geweest.

Om de beste Eindhoven parkeer kosten vast te stellen, is het altijd verstand vooraf je vliegveld parkeerplaats boeken. Online boeken komt vaak met extra voordelen. De beste manier om ervan verzekerd te zijn dat je de juiste prijs betaald is om een parkeertarief vergelijking te bekijken. De beste vergelijking kun je vinden op deze website voor goedkoop parkeren nabij het vliegveld van Eindhoven.