Categoriearchief: Bedrijven

Drent-fotografie

Catering bestellen in Arnhem

Die prachtige stad biedt altijd wat te beleven. Zo kent Arnhem vele evenementen en het feestelijke nachtleven die u door het jaar heen kunt door struinen. Wilt u meer info over wat er te beleven is in Arnhem ? Volg dan deze link. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateringbedrijf alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu zakelijke bijeenkomst houdt of een prive feestje viert. Voor de meest smaakvolle maaltijden uit Arnhem gaat u naar Happie. 

Catering regelen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk voor elkaar. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen in Arnhem ? U bent aan het juiste adres voor geweldige lunches, de beste borrelhapjes, de meest tongstrelende diners, en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?

Welke type catering wordt er allemaal geleverd in Arnhem?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering 

 

Lunch bestellen in Arnhem

De meest verse lunches laat je regelen bij Happie Delivery Catering in Arnhem . Voor een ieder is er iets te vinden op onze site. onze lunchpakketten omvatten heerlijke sandwiches, verse en smaakvolle rauwkost, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten afleveren, dan is dat mogelijk. Ideaal voor in de coronatijd. Onze lunchpakketten worden ten alle tijden verpakt in ecologische emballage. Op deze manier zijn de lunchpakketten niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet belastend voor de natuur.

High Tea bestellen in Arnhem

Wilt u uitgebreiders dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes boordevol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek, sandwiches met zalm of makarons. Te regelen voor grote groepen of kleine feestjes. De high Tea’s worden , net als de rest van de catering, ingepakt in milieuvriendelijke emballage. Wij kunnen uw high tea’s per persoon inpakken, zo kan Happie Delivery de High Tea leveren op meerdere adressen.

Buffet bestellen in Arnhem

Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten vanArnhem haal je hier. De keuze online is gigantisch. Daarnaast kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden u op tafel serveert. Het perfecte aan een buffet is dat uw gasten zelf kunnen opscheppen met de gerechten dat ze het lekkerst vinden. Daarnaast is een buffet erg efficiënt. Het personeel hoeft dan ook geen bestelling op te nemen.

BBQ catering in Arnhem (Met of zonder kok)

Houdt u van een echt zomers feestje onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu gaat voor een BBQ pakket, Of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw huis of werk komt. We got it all! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Tevens gaat een BBQ regelen erg eenvoudig. Een paar klikken met de muis en en u bent helemaal ready.

Borrelhapjes bestellen in Arnhem

Onovertroffen en ambachtelijke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Arnhem in de webshop van Happie Delivery. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes kan bestellen. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal Kies ervoor om de borrelhapjes warm bezorgd te krijgen of om het zelf te verwarmen. Wilt u (leuke ideeÎn voor uw bijeenkomst? Bekijk hier rechts onze inspiratie foto’s.

Tapas bestellen in Arnhem

Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menu’s vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.Voel je direct in Spanje met onze exotische tapasmenu’s.

Drent-fotografie

Een goede verpakking ontwerpen

Wanneer u tegenwoordig een mooie verpakking ontwerpt dan is dat vaak niet meer zo moeilijk. Er zijn erg veel verpakking in de wereld om inspiratie op te doen voor het ontwerpen van je eigen unieke verpakking. Daarbij zijn er tegenwoordig er veel bedrijven die op grote schaal een verpakking kunnen ontwerpen. Geheel naar jouw wensen en ontwerp en kost het vaak helemaal niet zoveel. Doordat dit vaak geautomatiseerd is en je een verpakking vaak in een grote hoeveelheid afneemt. Een verpakking ontwerpen is dus al lang niet meer zo moeilijk alleen moet je wel zorgen dat je afmetingen altijd kloppen en dat het product en inhoud er ook in past. Anders heb je niks aan de verpakking die je besteld hebt en zelf ontworpen hebt. En is dat zonder van je geïnvesteerde geld.

Belangrijke punten 

Wanneer u een verpakking ontwerpt is het belangrijk dat om te beginnen alle maten kloppen. Maar ook dat de verpakking goed op te stapelen is voor het vervoer en dat er duidelijk op is af te lezen wat voor product erin zit. En is het dus ook belangrijk dat de verpakking stevig is zodat wanneer je hem vervoerd het product niet beschadigd. Op deze manier neem je ook een stukje gebruiksvriendelijkheid mee, en is dit ook erg belangrijk om mee te nemen in je ontwerp van de verpakking. En is het ook belangrijke dat je gevaren van het product vermeld op de verpakking. Als het product bijvoorbeeld gevaarlijk is voor mensen wanneer ze het verkeerd gebruik dan moet dat vermeldt worden.  

Verpakking laten maken

Er zijn erg veel website waar je tegenwoordig je maten door kunt geven en het materiaal, en zij maken dat op grote schaal de gewenste verpakking voor je en bezorgen deze aan huis. Ideaal dus en goedkoper doordat het op grote schaal wordt gedrukt.


Drent-fotografie

Hulp bij SEO in Arnhem?

Bent u woonachtig in Arnhem en heeft u hulp nodig bij de SEO? Dat is geen enkel probleem. Bij Doelbewust Online Marketing helpen wij u graag bij uw online succes. Wij geloven er dan ook in dat iedereen online succes kan behalen zolang men een strategische aanpak hanteert. Om tot deze strategische aanpak te kunnen komen, zorgen wij ervoor dat er eerst maar inzicht, overzicht én uitzicht komt om uiteindelijk het online succes daadwerkelijk te kunnen behalen. Dit houdt ook in dat wij zorgen dat er een online marketingplan voor u klaar ligt dat alle ins- en outs bevat over uw online succes.

Met SEO in Arnhem meer potentiële klanten

Door Doelbewust Online Marketing in te schakelen als hulp bij de SEO in Arnhem kunnen wij ervoor zorgen dat u meer bezoekers trekt naar uw website en dus meer potentiële klanten krijgt. Het is hierbij belangrijk dat uw website een zo hoog mogelijke positie krijgt bij bijvoorbeeld Google. Hieruit blijkt uit onderzoek dat men eerder klikt op organische links dan op links die advertenties bevatten van Google Ads. Toch is dit natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan gezien de concurrentie erg groot is. Toch gaan wij bij Doelbewust Online Marketing alles eraan doen om toch die toppositie voor elkaar te krijgen. Met SEO krijgt u namelijk zo veel mogelijk relevant verkeerd op uw eigen website, straalt u ook nog eens autoriteit uit naar concurrenten in dezelfde branche en sporen wij de belangrijkste zoektermen op waar uw (potentiële) klanten vooral naar zoeken.

Over Doelbewust Online Marketing

Bij Doelbewust Online Marketing is het onze missie om ambitieuze ondernemers te helpen het online succes te behalen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij direct contact hebben met onze klanten. Daarom zult u altijd een contactpersoon hebben vanuit ons bedrijf die u altijd vriendelijk en vooruitstrevend te woord zal staan. Ook staan een aantal kernwaarden bij ons centraal. Wij vinden een fijne samenwerking met onze klanten belangrijk en doen alles eraan om zo innovatief mogelijk te werk te gaan. Ook vinden wij het belangrijk om transparant te zijn tegenover onze klanten zodat zij precies weten wat wij voor hen gaan doen.

Drent-fotografie

De beste Koeltechnieken voor de warme dagen

De beste Koeltechniek Doetinchem is gespecialiseerd in het maken en leveren, van koeltechnieken voor uw woning en bedrijf. We hebben veel ervaring en houden de nieuwste ontwikkelingen voortdurend in de gaten. We leveren uitsluitend de beste kwaliteit geven zeker 5 jaar garantie op onze systemen. En we verzorgen ook het onderhoud van de systemen, en repareren de systemen waar nodig. Door de veranderingen in het klimaat is zomers steeds warmer in Nederland en schaffen steeds meer mensen en bedrijven koelsystemen aan. 

Onze koelsystemen  

Onze aircosystemen zijn vrijwel geruisloos zodat u rustig en ongestoord kunt werken. Door onze professionele technieken zijn zeer zuinig en verbruiken ze minder dan gewone airco’s. En zijn ze makkelijk te onderhouden, om zo een lange levensduur te realiseren. Maar we bieden ook koelsystemen aan voor het koelen van computers en machines. En voor de vloeren op werkplaatsen. Er zijn machines die veel warmte afstoten tijdens het gebruik, waardoor het voor uw werknemers erg warm kan worden. Met onze systemen kunnen uw werknemers fijn werk en zullen ze het nooit te warm hebben. 

Ons nieuwste koelsysteem met app

Het allernieuwste koelsysteem wat wij binnen onze organisatie hebben, komt met veel voordelen. En is ideaal voor bedrijven met grote ruimtes. Het komt met een app die vanaf je telefoon te bedienen is, waardoor je elk aircosysteem in het bedrijf kunt bedienen vanaf je bureaustoel. En kun je ze uitzetten op ruimtes waar niemand is  om zo veel geld te besparen, en je niet naar elke ruimte moet om ze handmatig te bedienen. Daarnaast geeft de app ook gelijk aan als er een het niet meer doet, en kunt u via de lijn gelijk contact met ons opnemen. Wij zullen dan direct een monteur sturen om er na te laten kijken, en indien mogelijk gelijk te reparen. Mocht de reparatie langer duren doordat er een onderdeel moet worden vervangen dan krijgt u van  ons een tijdelijke noodoplossing.