Categoriearchief: Banen en opleidingen

Je zou het moeten weten

werk zoeken

Het boek bevat een fundamenteel nieuw systeem. Ten eerste, een afkickprogramma dat probeert de schade die u door jarenlange misverstanden is aangedaan te herstellen en uw behoorlijk armzalige zelfrespect te herstellen. Ten tweede: speciale training – u moet leren hoe u uw unieke aangeboren vermogens het beste kunt gebruiken. Ten derde, vragen van een professioneel apparaat. Scanners moeten, net als iedereen, geld verdienen, en het boek zal u begeleiden bij het zoeken naar een baan waarin u zich niet zult vervelen en zal uzelf voorzien van de middelen voor het leven dat u wilt leiden.

Dus steek uw handen uit de mouwen, bereid u voor op een bredere kijk op de dingen – en laten we aan de slag gaan. Ik kan niet wachten tot de poorten voor je opengaan en jij, eindelijk ontvouwend met de volle kracht van je verbazingwekkende intellect, begint deze uitgestrekte wereld te verkennen – waar je zo van houdt.
Wie zijn scanners? Behoor jij tot hun glorieuze stam?

En het draait allemaal om scanners

Elaine is zelden in staat om een ​​paar uur voor zichzelf uit te spitten. En hier is precies zo’n geval. Deze keer wil ze zich wijden aan wat ze echt leuk vindt. Elaine heeft nog niet besloten wat ze gaat doen, maar het vinden van een baan is niet moeilijk – want ze vindt het erg leuk.

Ze stond aan een grote tafel in de garage en keek naar twee projecten die waren begonnen maar nooit voltooid. Links wenkte twee rieten manden met glanzend garen, een tube lijm en een pakje gekleurd karton. Gewoon kwijlen – Elaine hield altijd van verschillende soorten handwerk, bovendien had ze haar vriendin al lang beloofd een plakboek te maken. Elaine probeerde niet naar de planken achter de tafel te kijken, waar houten beeldhouwen en klei in een plastic zak lagen. Op een dag, als er meer tijd is, zal ze zeker dit keramische ding dat ze bedacht heeft, maken. Het idee (ik moet zeggen, geweldig) trof haar niet zo lang geleden, toen ze door oude boeken met plaatjes bladerde. Hoe ik dit nu wil doen, onmiddellijk!

Ze keek weer naar de tafel. Recht voor haar, nog in een papieren zak uit de winkel, lagen vier boeken over de Poolse geschiedenis, gekocht een paar maanden geleden. In hetzelfde pakket zat een ongeopend pakket audiocassettes en een voicerecorder die op de telefoon kon worden aangesloten – zodra ze de herinneringen van familieleden van de oudere generatie, Poolse emigranten, zou opnemen. Sinds Elaine de boeken uit de winkel heeft gehaald, is er geen tijd meer om ze te bekijken. Ze bewaarde ze als een hapje cake om van te genieten, ontspannend na de nodige zorgen. Misschien is het toch nodig om de familieleden in de nabije toekomst te bellen – ze zijn al erg oud. Elaine vroeg zich af of het nu was? Spreek in ieder geval af wanneer ze later zullen praten. Ik moet ook weten hoe deze recorder verbinding maakt met de telefoon. Elaine besefte plotseling dat ze tante Jesse echt miste.

https://www.vindazo.be
Drent-fotografie

De beste rijles in Blaricum voor elke leeftijd

Bent u op zoek naar leuke rijles in Blaricum of wilt u gewoon lekker rijden in het zonnetje, zonder dak en een ijskoude jus d’orange? Rij dan niet verder want hier bent u bij de goede pitstop. Wij zijn al jaren de beste in rijles in Blaricum. Door de jaren heen hebben wij veel rijles in Blaricum gegeven. rijles in Blaricum een goede manier om te leren rijden, in een auto. Bent u op zoek naar rijles in Blaricum? Zoek dan niet verder want hier vindt u de beste rijles in Blaricum, dat garanderen wij. Binnen no time rijdt u ook over de wegen. U rijdt over de winterse wegen, u ziet de koplampen voorbij zoemen en voor u ziet u talloze paren van rode lichtjes, u zet de radio aan: “I’m driving home for Christmas, yeah!” Rijden is een gevoel.

De leukste instructeurs bij onze rijles in Blaricum

Bent u op zoek naar rijles maar ook gezelligheid? Wilt u leren rijden zoals de beste maar ook gezellig kletsen over uw leven of over Beyblades of over uw herinneringen aan de knikker pot van vroeger die in de hoek van de irenestraat zat waar de baksteen niet meer in het trottoir paste? Dan bent u hier aan het goede adres. Onze instructeurs bij rijles in Blaricum houden er een leuk gevoel van humor op na zodat u altijd gezelligheid treft op de weg en zo nog beter leert want het is zo leuk en gezellig dat u altijd zin heeft in rijles.

It’s all about the money

Om toegankelijk te blijven voor zoveel mogelijk mensen, hanteren wij uitsluitend lage prijzen en tarieven. In ons uitgebreide aanbod vindt u altijd wel iets waar u tevreden mee bent voor wat voor prijs dan ook. Wij willen toegankelijk blijven voor iedereen en elke portemonnee zodat iedereen die dat dan ook maar wilt, bij ons een rijles in Blaricum kan boeken, of het nu om een klein of groter budget gaat, u kunt voor beide gevallen terecht bij ons voor rijles in Blaricum.

Drent-fotografie

De goedkoopste rijschool in Utrecht

Wanneer je zocht naar een goedkope rijschool in Utrecht zit je hier zeer zeker goed. Wij bieden namelijk de goedkoopste rijlessen aan in omstreken. Er is dus geen enkele rijschool die goedkoper is dan ons. Veel mensen denken dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van een les, maar dat is allesbehalve waar. We hechten namelijk veel waarde aan effectieve lessen. Een effectieve les bereiken we door jou persoonlijke aandacht te geven. De rijschool in Utrecht let dus op hoe jouw leergedrag is. Daar passen we onze lessen op aan. Op die manier passen de lessen bij jou en zal je je prettig en snel ontwikkelen in het autorijden. De lessen zullen zo ook het meest effectief zijn waardoor je uiteindelijk minder lessen nodig zult hebben. Dat is fijn, want zo bespaar je nog meer geld bij de rijschool in Utrecht

Redenen om voor ons te kiezen

Er zijn oneindige voordelen aan de rijschool in Utrecht. Des te meer redenen om voor onze rijschool te kiezen. Want ten eerste zijn we de goedkoopste in omstreken, dat is al een erg groot voorbeeld. Daarnaast zijn de lessen ook nog eens van goede kwaliteit. Dit hebben we allemaal te danken aan onze goede instructeurs. Deze hebben al heel wat jaren ervaring opgedaan in dit vak waardoor ze precies weten hoe ze in welke situatie moeten handelen. Dat is voor jou natuurlijk erg fijn, dan weet je zeker dat je veilig de weg op gaat. De rijschool in Utrecht is daarnaast de moeilijkste niet, we halen je gewoon thuis op.

Beginnen met rijden

We weten dat het best wel een grote stap is om te beginnen met je rijlessen. Maar uiteindelijk zal je jezelf dankbaar zijn als je vandaag nog begint met de eerste stap zetten op weg naar je rijbewijs. Neem daarom vandaag nog contact op met de rijschool in Utrecht.

 

Bewakingsagent

Bewakingsagent

Introductie

Het bedrijf is gespecialiseerd in bewaking op diverse terreinen, voor diverse doelgroepen. Wij zijn een sterk groeiend bewakingsbedrijf dat voor gerenommeerde organisaties en partners werkt.

Voor ons staat maatwerk en een toonaangevende, doelgerichte en transparante aanpak centraal. Als betrouwbare security-partner draagt het bedrijf nakomen van afspraken hoog in het vaandel.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klant binnen de petrochemie die voor de volle 100% op jou rekenen.
 • Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage.
 • Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal.
 • Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc. behoren tot je takenpakket.
 • Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden.
 • In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Onze ideale bewakingsagent:

 • woont bij voorkeur in de regio Antwerpen-Linkeroever.
 • beschikt over de voor bewakingsagenten geldende wettelijke uitoefeningsvoorwaarden: bekwaamheidsattest bewaking, attest persoonscontrole, blanco bewijs van goed gedrag en zeden etc. 
 • beschikt idealiter over een EXE 14 havenbewaking-attest.
 • heeft reeds enkele jaren ervaring als bewakingsagent binnen verschillende domeinen, waaronder receptietaken en administratie.
 • heeft een goede kennis Nederlands, Frans & Engels zijn een pluspunt.
 • wilt werken volgens volgend uurrooster: 6-12/6-18/6-11/14-44.
 • draagt safety hoog in het vaandel en wilt hier actief aan bijdragen.
 • beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden.
 • is vlot in de omgang.
 • kan werken volgens procedures.
 • werkt zelfstandig en proactief.
 • heeft een verzorgd voorkomen.
 • beschikt over een rijbewijs type B en een wagen.

Wij bieden jou

 • Een dynamische en aangename werkomgeving in een groeiend bedrijf, waarin onze mensen het verschil maken.
 • Een gevarieerde job, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.
 • Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen.
https://www.vindazo.be/vacatures/bewakingsagent.html
Drent-fotografie

Start uw rijlessen bij rijschool Katwijk

Wanneer je eindelijk mag beginnen met rijlessen, wil je dit natuurlijk wel bij een goede rijschool doen. Kom daarom naar de leukste rijschool Katwijk. Bij rijschool Katwijk zijn wij speciaal opgeleid om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het leren rijden van een auto. Verder houden wij ook goed rekening met het milieu, wij rijden namelijk groen. Dit betekent dat wij vrijwel geen uitlaatgassen hebben. Vind jij het geen prettiger idee, dat wanneer je rondrijd, je in ieder geval geen schade aanbrengt aan de natuur en daarmee ook de wereld?

Rijschool Katwijk, lessen op maat

Bij rijschool Katwijk weten wij dat iedere persoon anders is. Waar de ene beter werkt met kritiek en daar meer van leert, leert de andere persoon beter door het krijgen van veel complimenten. Verder is het duidelijk dat de ene persoon meer lessen nodig heeft om zijn tentamen te behalen, dan een andere persoon. Doordat wij deze kennis hebben, kunnen wij onze lespakketten ook aanpassen naar wat voor jou, als onze student, belangrijk en fijn is. Zo kan het optimale gehaald worden uit de rijlessen. Om een goed pakket samen te stellen gaan wij tijdens de eerste les een goed gesprek aan waarin jij kunt aangeven wat jij fijn vindt.

Hoe weet ik of rijschool Katwijk de goede keuze is?

Er is natuurlijk veel aanbod op de markt. Dit is altijd zo geweest. Maar waarom zou je dan kiezen voor rijschool Katwijk en niet de concurrent? Dit is een moeilijke keuze om te maken en ik kan hier een lang verhaal typen over waarom je voor rijschool Katwijk zou moeten kiezen. Je kunt het ook zelf ervaren. Vraag een gratis proefles aan en kijk wat u er zelf van vindt. Zo weet je zeker dat, wanneer u voor rijschool Katwijk kiest, je echt de goede keuze hebt gemaakt.

 

 

 

 

Ze komen niet opdagen: wat te doen als kandidaten sollicitatiegesprekken negeren

Je kijkt, screent, bereidt je voor, twijfelt, nodigt nog steeds uit, en zij. En ze komen niet. En het blijft alleen maar af te vragen – waarom? Uiteraard nemen deze kandidaten hun pijpen niet meer af, ze beantwoorden de brief niet. Dat wil zeggen, de optie om feedback te verzamelen ziet er niet erg goed uit. Daarom is er maar één optie: proberen het aantal spijbelaars te minimaliseren. We probeerden erachter te komen wat er mis ging …

Laten we het probleem globaal benaderen

Kijk eens goed naar uw imago van een werkgever vanaf het moment dat u een baan tegenkomt tot het moment van het sollicitatiegesprek. Alle details zijn belangrijk:

Welke arbeidsvoorwaarden bied je aan en hoe omschrijf je deze?

Misschien begin je meteen aan de “vijfdaagse”, werk je van 9 tot 18 in Yuzhnoe Butovo met een sombere stem en overvalt een golf van verdriet elke kandidaat. Waarom probeer je jezelf niet op te nemen wanneer je een vacature plaatst? Maak een nieuw script waarin je beschrijft waarom je de voorkeur geeft aan een vast rooster, of hoe fijn het is om bij jou in de buurt te werken dan dat je medewerkers en collega’s bijzonder zijn. Misschien heb je interessante vakanties die het werken met jou beter maken?

Hoe omschrijf je de vacature?

Hier is het beter om te beginnen met grote en belangrijke taken van het bedrijf. Stel, u belt en zegt dat u vooral te maken heeft met documentenstroom en administratief werk. Niet erg inspirerend. Hoe zit het met een wereldwijd verhaal over de doelstellingen van het bedrijf? Mensen houden ervan om betrokken te zijn bij prachtig klinkende ideeën. Maar als we het hebben over globale doelen, betekent dit niet dat de salarisvork “van 20 duizend tot 340 duizend” moet zijn. Details bepalen veel, het is gewoon een kwestie van presentatie. Als je met een klein salaris in een bedrijf kunt beginnen, maar doorgroeit, geef dan voorbeelden, zeg hoe lang zo’n groei kan duren. Je weet dat dit een lastige positie is met veel werk – je zegt dat het volume groot is, maar het rendement is vrij groot. Werk is immers ervaring, vaardigheid en kennis. Overweeg tot slot of u passieve kandidaten belt gedurende de dag dat ze aan het werk zijn? Je kunt iemand in verlegenheid brengen. Vraag van tevoren hoe laat het beter is om te bellen of probeer een persoon te vinden in instant messengers.

Probeert u de kandidaat te begrijpen?

Wat vertelt een cv ons over een persoon? Ervaring, opleiding, taken. Oké, je kunt aanbevelingen verzamelen voor de opgegeven telefoons. Je kunt ook naar iemand schrijven en vragen wat hij zelf wil doen. Gebaseerd op zijn behoeften en huidige wensen voor werk. Het is zo’n veel voorkomende verkoopfout: om het product heen draaien, niet om de klant. Dus je cultiveert je emotionele intelligentie, bestudeert je kandidaten om ze zelfs in de fase van het telefonische interview waardevolle suggesties te doen.

Oproepen die hij niet zal bereiken

De situatie was “niet echt gewenst”. Als je een kandidaat direct hebt overgehaald om voor een sollicitatiegesprek te komen, een lange tijd bij hem salaris hebt doorgebracht, dan zijn de voorwaarden, nou ja, en dan heb je een date afgesproken, weet je, hij probeerde je te laten weten dat hij niet geïnteresseerd was in je voorstel en dat hij liever een andere plek zou zoeken … In dergelijke gevallen is het beter om de vraag te stellen: wat zou voor u de bepalende factor kunnen zijn? hoe kunnen we je overtuigen? Een kandidaat wil bijvoorbeeld misschien met een toekomstige leider praten. Of met ondergeschikten. Als het het waard is – laat me deze “laatste wens” uitspreken.

De situatie “het lijkt erop dat ze ongelijk hadden”

U hebt uit goede bedoelingen besloten om een ​​geweldige werknemer in het bedrijf “op te voeden”. Hij heeft niet genoeg ervaring, maar toch ben je in hem geïnteresseerd. Je nodigt hem uit voor een gesprek. En hij staat perplex: je kunt je verheugen, maar objectief gezien schiet hij tekort. Hij heeft redenen om te twijfelen en wil er niet dom uitzien in de ogen van een potentiële werkgever. Om dergelijke situaties te vermijden, zegt u altijd, zeggen ze, we weten van uw vaardigheden, we begrijpen dat u dat kunt, we willen nog steeds communiceren, omdat we klaar zijn om les te geven, te betrekken en deel uit te maken van het team. Hiervoor (!) Is het nodig om de waarden van het bedrijf te beschrijven, waaronder: het is een wederzijds voordelige relatie tussen een leraar en een student. En voor uw medewerkers kan het een voorrecht zijn: de kans om met een bepaalde bagage geaccepteerd te worden en door te groeien tot excellente specialisten.

Situatie “Ik ga daarheen, ik weet niet waar”

Het komt voor dat u de kandidaat gewoon niet voorbereidt op het interview. En hij weet gewoon niet wat hij kan verwachten. Komt er een test? Komt er een gesprek met de leider? SHL? Het beschrijven van het proces van het doorlopen van de selectiefase kan het leven gemakkelijker maken. Maak een e-mailsjabloon om naar iedereen te sturen die u voor een interview uitnodigt. Voeg informatie toe over het bedrijf, links naar nuttige materialen, aanwijzingen, nuttige contacten, aanvullende informatie over het interview zelf en de tijd die het zal kosten.

De situatie is “gelezen”

Alle kandidaten zijn goed in Google. Een kandidaat bekijkt gemiddeld zes pagina’s om meer over het bedrijf te weten te komen. Als er slecht over een bedrijf wordt geschreven als werkgever, denken kandidaten. Werk met feedback en houd altijd toezicht op de vermelding van de bedrijfsnaam in de zinnen “werkte in **”, “geïnterviewd in **”, “kreeg een baan in **”, evenals profielsites met recensies van werkgevers. Om te experimenteren, googelden ze “geïnterviewd bij” en typt de naam van een bekend bedrijf. Er waren enkele interessante artikelen over hoe medewerkers werken, wat een fijn kantoor en zelfs (!) Hoe je je op een sollicitatiegesprek kunt voorbereiden. Maar in de eerste tien zoekresultaten waren er drie negatieve materialen met recensies en zelfs het materiaal “hoe ik bijna het slachtoffer werd van een oplichterij”. Niet cool. Het merk van de werkgever is nog steeds bekend en het is onwaarschijnlijk dat het hen veel zal schaden, maar middelgrote bedrijven moeten zeker altijd controle hebben over dit soort materialen. Anders vallen kandidaten af.

De alarmerende situatie

Interviewen is stressvol. En in sommige gevallen is het jouw taak om de kandidaat gerust te stellen en hem duidelijk te maken dat je hem niet met een aanwijzer gaat verslaan, hem naar het bestuur roept of hem uitscheldt wegens slechte werkervaring. Als je het gevoel hebt dat de kandidaat nerveus is, zich haast en lijkt te wachten op een aanwijzing van jou over hoe je je moet gedragen, leg dan uit dat je het interview op zijn minst moet beschouwen als een kans om te leren kennen en begrijpen hoe de markt en andere bedrijven leven.

Situatie “niet uw kandidaat”

We weten dat dit een handig excuus is. Maar het is niet de meest correcte. De kandidaat is gewoon niet geïnteresseerd, het kan hem niet schelen, misschien is hij gewoon lui, misschien sliep hij en schaamde hij zich! Niet van jou. En dat is alles.

Wat kan er nog meer helpen?

 • Plan uw sollicitatiegesprek snel en stel de afspraak niet uit. Anders zal iemand de kandidaat gewoon eerder achtervolgen.
 • Bel terug om te bevestigen of uw kandidaat komt opdagen voor het interview. Of stuur een paar uur voor het interview een bericht met de vraag of alles nog klopt. ‘Ik kan niet’ schrijven is gemakkelijker dan de telefoon opnemen en bellen. En voor jou is het tijdwinst.
 • Bel elke kandidaat minstens voor een korte tijd op Skype.
 • Sta toe om het interview te verzetten als ze er van tevoren om vragen.
 • Probeer ‘s ochtends interviews in te plannen – volgens de statistieken is dit de beste tijd wanneer u niet probeert om interviews tussen andere bijeenkomsten te’ persen ‘, maar klaar bent om alles rustig te bespreken voordat u aan het werk gaat. Tegen de avond wordt iedereen moe (en jij ook). De ochtend van de avond is wijzer, weet je!
 • Als de kandidaat waardevol is, bied dan aan om buiten kantoor af te spreken als het hem gemakkelijker uitkomt. Laat u niet beperken tot één interviewformat, er zijn geen formaliteiten vereist.
 • Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk het routeschema, de tijd en de plaats waar je elkaar zult ontmoeten. Het schrijven van een handleiding is niet zo moeilijk, maar het proces wordt overzichtelijker en de kandidaat volgt de instructie op (geen paniek!).
 • Geef het soort interview aan.
 • Schets een interviewplan en dien het van tevoren in: welke onderwerpen bespreekt u (zelfs de voor de hand liggende!)?

Dus wat als de kandidaat nog steeds niet is gekomen?

Goede vraag. Er zijn twee opties voor de ontwikkeling van evenementen: de kandidaat is gewoon niet gekomen (dat wil zeggen, hij heeft bijvoorbeeld alles bevestigd en is niet verschenen) of de kandidaat heeft gebeld en gezegd dat hij niet zou kunnen komen. De eerste situatie is veel onaangenamer – je wacht erop, belt en het verdwijnt gewoon. Wij leven mee! (weet je, dit is karma als je geen feedback geeft aan kandidaten: P)

Vloeken en zwaaien met je vuisten is niet nodig. 

Het beste wat u kunt doen, is feedback verzamelen. Zelfs als het niet erg adequaat is, is het een nuttige gewoonte om uw eigen fouten te analyseren. Waar heb je het moment gemist waarop hij toonde dat hij geen erg goede … kandidaat was? Waarom was het niet mogelijk om eerder te ‘onderzoeken’? En dan mag je nu al blij zijn dat je dit ontdekt hebt tijdens de interviewfase, en niet tijdens de proefperiode.

Feedback verzamelen van geschikte kandidaten is vreugde en geluk. Laat ze zeggen dat ze de verantwoordelijkheden niet echt begrepen, en daarna plak je de sticker “LEG IN MEER DETAILS UIT WAT IS DE ESSENTIE VAN DE VACATURE”. Laat hem eerlijk vertellen waarom hij besloot niet te komen, geen kans gaf.

Het is onwaarschijnlijk dat iemand dit allemaal eerlijk en openhartig via de telefoon wil vertellen, dus we raden aan om letters te gebruiken. Maak een ‘Het spijt me dat je niet bent gekomen’-sjabloon met een treurige GIF en een verzoek om dit gedrag uit te leggen (de afbeelding van de kandidaat staat op het spel!). Je moet mooi kunnen scheiden. Zelfs met degenen die het niet helemaal verdienen.

temp agencies near me

https://www.globalrecruitment.info/

Senior Machine Learning Engineer

Voor ons internationale data science-team zijn we op zoek naar senior machine learning engineers. Onze missie is om op gegevens gebaseerde besluitvorming en innovatie te gebruiken in alle bedrijfsgebieden.

We hebben achtergronden in verschillende kwantitatieve disciplines en zijn er vast van overtuigd dat de juiste combinatie van data, technologie en intelligente algoritmen de sleutel is. Met je softwareontwikkelingsvaardigheden ondersteun je het ontwerp en de implementatie van krachtige en snelle machine learning-oplossingen. Je werkt nauw samen met datawetenschappers en data-engineers.

Met een goed begrip van methodologie en technologie, help je machine learning-modellen op grote schaal in te zetten.

Your mission

 • Je werkt samen met datawetenschappers en data-ingenieurs om bij te dragen aan verschillende opwindende data science-projecten en -producten
 • Je neemt actief deel aan het ontwerp, de implementatie en de effectieve inzet van machine learning-oplossingen
 • Uw verantwoordelijkheden omvatten het ontwerpen van een schaalbare architectuur voor voorspellende microservices, transformatiepijplijnen en analysehulpmiddelen.
 • Je helpt bij het definiëren en ontwikkelen van best practices en begeleidt hoe je deze kunt toepassen op projecten van verschillende complexiteit
 • Je kunt bijdragen aan verschillende modelleringsinstellingen in gesuperviseerde en niet-gesuperviseerde omgevingen (bijvoorbeeld hoogdimensionale, niet-lineaire regressie- en classificatieproblemen, clustering, tijdreeksanalyse, optimalisatie, NLP)

Who are you?

 • Je hebt softwareontwikkelingsvaardigheden om robuuste, schaalbare oplossingen te bouwen voor zakelijke problemen in de echte wereld.
 • Je hebt het vermogen om moedig te denken en te innoveren: je kunt de stukjes en beetjes van opkomende technologieën met elkaar verbinden om een ​​datagestuurde infrastructuur te creëren
 • Je houdt ervan het probleem kwantitatief en technisch te begrijpen om tot een effectieve oplossing te komen
 • Je hebt de laatste kennis van machine learning en big data-technologie, bijvoorbeeld door een graad in informatica en praktische ervaring
 • Je hebt sterke vaardigheden op het gebied van softwareontwikkeling, vooral Python (panda’s, sklearn, keras, TensorFlow zijn de beste)
 • Je hebt ervaring met versiebeheer (Git)
 • Ervaring met de nieuwste technologieën zoals Spark, MLFlow, SageMaker, Docker, REST API-ontwerp, cloud computing-providers (zoals AWS), continue integratie / implementatie is een groot voordeel
 • Je bent nieuwsgierig en gemotiveerd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche, nieuwe technologieën en programmeertools, en bent bereid deel te nemen aan conferenties over deze onderwerpen.

Onze aanbod

 • Competitief salarispakket met veel sociale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdbonnen, ecologische cheques, enz.)
 • 20 dagen wettelijk verlof + 10 feestdagen + 9 ADV-dagen
 • Bovendien bieden we u echte ontwikkelingskansen en kansen voor een langetermijnvisie in een innovatieve omgeving.
 • Voordelen van werken in een stabiel en divers team in het centrum van Brussel
 • Er is elke dag vers fruit om je energie aan te vullen
 • Om een ​​fijne week te hebben, organiseerden we op vrijdag een off-work op ons grote terras!

https://www.vindazo.be/vacatures/engineers-scientists.html

Meertalige allround bediende – management assistant Italiaans

administratief bediende

Introductie

Als meertalige medewerker heb je uitgebreide managementfuncties en ben je verantwoordelijk voor de vertaling van folders / handleidingen (Engels, Frans en Italiaans) en ondersteun je de verkoop bij marketingactiviteiten.

Jouw verantwoordelijkheid

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en bellen (eerste aanspreekpunt)
 • U kunt Engels, Frans en Italiaans naar het Nederlands vertalen en vice versa
 • Voorbereiding op beurzen en evenementen
 • Je hebt de communicatie voorbereid voor het management
 • Algemene administratieve ondersteuning
 • U bent klaar om bij de klant te bezorgen

Jouw profiel

 • Je hebt een diploma vertalen, taal- en letterkunde, toegepaste taalkunde of office management of gelijkwaardige ervaring
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring als management assistent of fulltime medewerker
 • Je spreekt vloeiend Frans, Nederlands, Engels en Italiaans (moet!)
 • Je bent ook erg nauwkeurig in beheer
 • U kunt uw werk eenvoudig zelf organiseren

Ons aanbod

 • Uitstekend taal- en marketingwerk
 • Correct salaris
 • Moderne omgeving, prettige collega’s
 • Aangename sfeer

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

Enterprise architect

Enterprise architect

Plaats:
Hattem

Aantal uren 40

Educatie WO

Afdeling ICT, Architectuur & Beleid

Salaris Maximaal € 84.974 bruto per jaar incl. FAB

De uitdaging

We mag dan zowat 50. 000 kilometer aan waterleidingen in de veld hebben lig, buiten een strakke ict lichaam komt er geen water uit de kraan. Ict en innovatie wordt eenzaam maar belangrijker, we brengen steeds meer slimheid in ons waternetwerk. Dit leveren veel nieuwe inlichting op waarmee wij onze hulp kunnen verbeteren. Hoe we deze variatie gaan realiseren ; daar kun jij positie aan geven als enterprise architect in het ict-team bouwkunst & regelgeving.

Het team bouwkunst & regelgeving is divisie van de detachement ict die zorg draagt voor ontstaan en management van alle ict systemen te vitens. De detachement bestaat uit de volgende teams : raad & analyseren, functioneel management, systeembeheer, netwerkbeheer, technisch applicatiebeheer, service & procesmanagement, projectmanagement en servicedesk. De totale detachement ict bestaat uit pakweg 100 professionals.

De functie

Het team bouwkunst & beleid ontwerpt en realiseert de enterprise bouwkunst en stelt richtinggevend, tactisch en tactisch beleid op. Het is een veelzijdig arbeidsveld en omvat bij andere ontwerpen van de applicatie- en technische bouwkunst, datamanagement, informatiebeveiliging en innovatietrajecten.

Als enterprise bouwmeester ben je toerekeningsvatbaar voor het interpreteren van de informatiebehoefte vanuit de business naar een concrete bouwkunst meningsuiting en de uitwerking van ( bouwkunst ) kaders, doelstellingen, standaarden en projecten om de meningsuiting te realiseren. Je neemt daarvoor ook deel in projecten om de projectarchitectuur te detailleren en te bewaken.

Je doet voorslaan tot opwaardering in bestaande omlijning die meehelpen aan een veiliger en gebruikersvriendelijke omlijning, goed bij de meningsuiting van vitens. Je primaire aandachtsgebied daarbinnen is data en analytics. Je stemt je aanpak af met andere domeinen, zo draag je bij aan het bewerkstelligen van de volledige enterprise architectuur. Je signaleert en analyseert belangrijke ict ontwikkelingen en zet deze om in toepasbare oplossingen voor vitens. Je brede blik op de lijf en ict ontwikkelingen gewoonte je bij het uitrekenen van businesscases, projectvoorstellen en veranderprogramma’s. Wie zoeken wij

We traceren een kandidaat met wo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring met band tot het beschaven, verzorgd en operationaliseren van architecturen ( business-, informatie-, applicatie- en technische bouwkunst ). Voorts heb je:

Ruime ervaring met datamangement, business intelligence en analytics, bij optie in een sap omgeving ; ben je bekend met utiliteitsmarkten, utiliteitsbedrijven en internationale datamanagement standaarden ( dama-dmbok ) ; geniet je van complexe vraagstukken en beweeg je je makkelijk in alle lig van de anatomie om inlichting uit te wisselen ; ben je onafhankelijk in je oordeelsvorming en kan je je keuzes helder formuleren ; en om je doelen te bewerkstelligen werk je gaarne gezamenlijk en zoek je de verbinding. Wij bieden

De functie is ingedeeld in schelp 12 ( cao wwb ) ( max €84. 974 bruto per jaar bij fulltime- 40 uur- invullen ). Het genoemde bruto jaarloon is inclusief:

23 % flexibel arbeidsvoorwaardenbudget in maandelijkse uitkering, vrije dagen of vakantiegeld ; 25 vakantiedagen plus 52 uur voor het optimaliseren van werk-privébalans ; een subjectief opleidingsbudget en mobiliteitsbudget ; ruime mogelijkheden voor verdere ontstaan en inzet in internationale hulpprojecten ; uitgestrektheid om – met smartphone en laptop – flexibel te werken, in tijd en ruimte.

Over vitens

Vitens is met ruim 5, 7 natuurlijk getal klanten het grootste drinkwaterbedrijf van nederland. Een derde van nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Aangezien klanten niet voor ons kunnen uitzoeken, uitzoeken wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en probaat drinkwater tegenstrijdig de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we krachtig de listig met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buiten beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar beschermd en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen bewerkstelligen zetwerk wij in op diversiteit in onze teams. Aangezien we aannemen dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-zoeken.html

Vacature Projectmanager

Vacature Projectmanager

MBO of hoger
Medior/Senior niveau
Vast contract
Salaris in overleg
40 uur p/w

Beschrijving vacature

Wil jij gaarne figuurlijk en kleine projecten in goede emanciperen leiden? Ben jij die duizendpoot die het verhaal houdt over meerdere projecten? Hét aanspreekpunt van de consument, die je op reguliere onderstel op de hoogte brengt van de aanzien en vooruitgang? Vind je het leuk om met meerdere collega’s en liggen van de lichaam te schakelen om het project geslaagd te maken? Ga jij de uitdaging aan om alle stakeholders dezelfde vaarroute op te krijgen en te vasthouden?

Jouw rol

Als projectmanager ga jij aan de slag met diverse projecten. Jij gaat migraties en implementaties leiden homoloog projectplannen bij nietige én volwassene organisaties. Organisaties uit verscheidene branches, zoals zorg, mobiliteit en transport. Je kneden projectplannen en werkt deze uit tot klantdocumentatie. Je houdt je ook bezig met het plannen en aansturen van projectengineers en het natellen van de urenadministratie. Voor opdrachtgevers en inwonende stakeholders fungeer jij als single point of contact. Overigens draag jij zorg voor analyses en rapportages ten behoeve van de vlucht van het project, het delegeren en borgen van het project binnenshuis de support- en beheerorganisatie en het documenteren en regeren van het project binnenshuis de inwonende erp-systemen. Tot slot ben jij degene die zorgt voor een tijdige, juiste en volledige facturatie na oplevering van het project.

Wie we ontwaren

Jij bent creatief, resultaatgericht en stressbestendig. Je wordt enthousiast van het feit dat je met meerdere projecten teglijktijdig aan de slag kunt en je kunt hierin goed het uiteenzetting bewaren. Overigens ben/heb je:

Hbo-werk- en -denkniveau tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie uitgebreide kennis van microsoft technologie algemene technische kennis op het locatie van netwerken zoals WAN/LAN flexibel qua reistijd en werktijd sterke communicatieve vaardigheden heb je ook een prince2 of agile pm certificering? dan is dat een mooie aanvulling.

Wat we bieden

Jij gaat aan de slag binnenshuis een buitengewoon positieve en informele werksfeer. Daarnaast kun je rekenen op:

Een goed salaris dat geschikt is bij jouw kennis- en ervaringsniveau
8 % vakantietoeslag
een pensioenregeling ( 70/30 )
een ruim opleidingsbudget
een leaseauto
laptop en telefoontoestel

https://www.vindazo.nl/keywords/projectmanager.html