Auto chipping kost – om om hen heen te komen

Auto chipping is een zeer populaire manier om het uiterlijk van je auto te upgraden zonder te hoeven betalen voor kostbare verfbanen of glasvervanging. Hoewel het niet een goedkope manier is om het te doen, zijn er nogal wat een paar manieren om je auto-chipping-kosten te verminderen. De meest voor de hand liggende manier om uw chipping-kosten te verminderen, is om een kwaliteitsspaander te kiezen in plaats van een goedkopere. Maar er zijn ook andere manieren waarop u ook geld kunt besparen op chipprijzen.

 

Als u de chipcode van uw auto-model al kent, kunt u het meestal gratis krijgen. Vaak is dit een deel van de servicecontract van het autofabrikant. In sommige gevallen, als uw auto nieuw is, kunt u deze chip misschien gratis hebben.

 

Als je bereid bent om voor de nieuwe chip te betalen, wil je misschien winkelen voor een online prijzen op een chip. Online prijzen zijn meestal lager omdat er niet veel tussenpersonen zijn om mee om te gaan. En in veel gevallen zijn deze chips ook goedkoper dan die u kunt kopen bij de dealer. Er is geen reden om de volledige prijs te betalen voor een chip wanneer u er een voor de helft van de prijs kunt krijgen! Zorg er wel voor dat je de juiste soort chip voor je auto krijgt.

 

Chips worden ook verkocht in bundels van een of meerdere chips.

Dit betekent dat u een pakket van meerdere chips voor minder geld kunt kopen dan ze allemaal afzonderlijk kopen. Het klinkt misschien als een goed idee, maar het kan ook geld besparen. Soms gooit de winkel die je het pakket verkocht in een handdoek of zoiets, zodat ze je een enkele chip kunnen verkopen tegen een korting.

Neem hun aas niet.

 

Chipping Paint is niet moeilijk. Het is een kwestie van het toepassen van de juiste verf op de panelen en ze glad schuren. Veel mensen geloven dat het te veel tijd en moeite kost om op deze manier te chippen. Dat is gewoon niet waar. Zodra je de panelen zo soepel mogelijk hebt, kun je je vingers over het hele oppervlak runnen en geen problemen hebben met het weggooien.

 

Een laatste ding dat u kunt doen om de verzendkosten van uw auto te verminderen, is om eetstokjes te gebruiken. Dit zijn stukjes papier die zich aan het oppervlak van het paneel plakken en worden verwijderd telkens wanneer u weggaat. Deze kunnen vooral handig zijn als je in iets softs chipt. De stick gaat vast, zodat je de chip gemakkelijk kunt verwijderen. Chip-sticks zijn goedkoop en kunnen u veel tijd en gedoe besparen. Ze zijn een kans waard!

Klik HIER om uw aanbevolen services voor uw voertuig te zien