Drent Fotografie
Image default
Dienstverlening

Adverteren op Facebook voor beter resultaat

Heb je een mooie website voor je bedrijf die ook nog user friendly is? Dan is dat een goed begin. Wil je je bedrijf echt op de kaart zetten en tot een succes maken? Dan kun je eigenlijk niet om social media heen. Hoewel sommige mensen jouw website vinden door te zoeken in Google, zijn er ook veel die via social media vinden wat ze zoeken. De kans is groot dat een aanzienlijk deel van jouw doelgroep actief is op platforms zoals Facebook. Adverteren op Facebook is dan ook een effectieve manier om bezoekers naar je website te krijgen.

Social media bureau Your Business Online

Nu is het begrijpelijk dat je als ondernemer niet de tijd hebt om een social media strategie op te zetten en advertenties te maken en te plaatsen. Daar is een social media bureau dan weer erg handig voor. Your Business Online is gespecialiseerd in online marketing via social media. We werken met verschillende grote platforms die elke dag bezocht worden door miljoenen mensen. Elk social media kanaal heeft sterke punten, die we perfect weten te benutten. Van Facebook en Instagram tot YouTube en LinkedIn, laat je social media marketing aan ons over en wij zorgen dat jij je de gewenste resultaten behaalt.

B2B adverteren op LinkedIn

LinkedIn is handig om een zakelijk netwerk op te bouwen. Voor als je een baan zoekt, of een nieuwe opdrachtgever. Maar je kunt dit platform ook heel goed inzetten als jouw bedrijf diensten of producten levert aan andere bedrijven. Op LinkedIn kun je bijvoorbeeld artikelen plaatsen die jouw doelgroep interessant vindt. Daarnaast zijn er verschillende manieren om advertenties te plaatsen, zodat je heel doelgericht kunt adverteren. Heb je hulp nodig met je zakelijke social media? Neem dan snel contact op zodat we voor je aan de slag kunnen.