Drent Fotografie
Image default
Sport

Aanpassen van gevoel van het squashen

Soms hebben spelers moeite om zich aan te passen aan het gevoel van het slaan van een squashbal. Dus er is de mogelijkheid om die backhandschommel te verbeteren met behulp van een schuimbal. Je kunt zelfs de schommel van de tweede bounce van de schuimbal oefenen.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Quality Squash Stores. Een grote Nederlandse squash webshop.

Het is een eenvoudige routine. Strek je arm uit en laat de bal op een comfortabele lengte van je lichaam vallen.
Het idee om de bal op een comfortabele afstand te laten vallen is om jezelf voldoende gelegenheid te geven om te werken aan je gewichtsoverdracht via het schot.

Tijdens het uitvoeren van deze oefening, werken aan het verkrijgen van zoveel mogelijk heuprotatie als je kunt. Als je je iets meer op je gemak voelt met de schommel, begin dan met het toevoegen van wat beweging aan de oefening door een paar stappen te nemen. Niet alleen om de uitdaging een beetje te vergroten, maar ook om de spelsituatie zoveel mogelijk na te bootsen.

De realiteit is dat als de bal te ver voor je uit ligt, je de kracht verliest die in de backhand swing wordt gegenereerd. Dus, voor een deel gaat het er bij deze oefening om jezelf te leren begrijpen wat de juiste slag-afstand voor je is en te weten wanneer je moet zwaaien.

Als je je comfortabel voelt met je swing, kun je hem echt laten scheuren.

Het is een ingewikkelde vaardigheid om de backhand van de achterwand af te slaan. Je kunt er alleen maar beter in worden met zinvolle oefeningen. Ruimtelijk bewustzijn is hier een belangrijk element.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Quality Squash Stores. Een grote Nederlandse squash webshop.

Voed de bal gewoon in de voormuur, met het oog op een diepe landing. Sla de squashbal hard en diep voordat je hem van de stuiter op de achtermuur haalt. Houd de cyclus zo lang mogelijk gaande.

Het verlengstuk hiervan is om terug te gaan naar het kanaal van de kegels langs de zijkant van het veld. Houd de schoten binnen dit kanaal, maar laat de bal elke keer weer tegen de achterwand stuiteren.

Een schot dat niet genoeg wordt besproken is de backhand serve. Het is potentieel de meest waardevolle opslag in het boek, om verschillende redenen. Het is een ongelofelijke aanwinst om te hebben bij het serveren vanaf de forehand kant van de baan.

Doe jezelf een plezier en oefen deze dienst uit. Ofwel doe het gewoon als een solo oefening en verzamel de bal elke keer, of speel het met een partner. Je partner steekt gewoon de bal terug naar je toe, en je vangt de bal en slaat de volgende opslag.

Wat hebben squash en voetbal gemeen? Niet veel.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Quality Squash Stores. Een grote Nederlandse squash webshop.

Maar een minivoetbaldoel kan handig zijn voor iemand die bereid is om aan de backhandslag te werken.

Ga op de T-lijn staan en laat de bal vallen, zodat hij één keer kan stuiteren. Speel dan je backhand tegen de voormuur.

Plaats de mini-doelpalen in het linker servicevak. De taak is eenvoudig, laat de squashbal in het doel landen.
Conclusie
Hoe waardevol is de backhand in squash? De backhand wordt voor het grootste deel gebruikt om een speler in de wedstrijd te houden. Een verdedigende truc.

Echter, als je het goed genoeg verfijnd hebt, kan het als dodelijk wapen gebruikt worden.

De kern van deze fascinerende campagne werd gevormd door de bijdrage van een groep fitnessexperts, die de sportcodes op een schaal van 1-5 beoordeelden. Vijf zijn uitstekend en één is serieus gemiddeld – net als sommige van de inhoud die de auteur van dit artikel in de loop der jaren heeft geproduceerd.

Verbranding van Squash Calorieën
De andere fascinerende berekening werd gedaan voor de verbrande calorieën. Vijf betekende dat er meer calorieën werden verbrand en één betekende dat de sporters in wezen deelnamen aan een spel van tiddlywinks.

De deskundigen zeiden – en u bent het hier misschien niet noodzakelijkerwijs mee eens – dat squash een 4,5 scoorde voor cardio-duurzaamheid, een 5 voor spierduurzaamheid en maar liefst 5 voor verbrande calorieën. Deze drie elementen bleken de bepalende factoren in deze studie.
Nu weten we dat deze studie een bron van enorme discussie was, maar we zijn er toch mee bezig, omdat de woordspeling bedoeld is en omdat we dat kunnen.

Wat een Squash-speler nodig heeft
Het enige aspect van het spel dat begrepen moet worden, is dat squash geen spel is en nooit een spel is geweest om fit te worden.

Je moet fit worden, om squash te spelen. We hebben het hier al eerder over gehad.

Fit genoeg zijn om te concurreren is één ding, maar fit genoeg zijn om blessures te voorkomen is belangrijker.

De experts zeggen – en dit is duidelijk ter discussie – dat squash-spelers een gemiddelde hartslag van 70-86 procent tijdens een wedstrijd registreren.

Dat bereik wordt uiteraard bepaald door het niveau van concurrentievermogen en de lengte van de wedstrijd.
Het spreekt voor zich dat hoe fitter je bent, hoe groter de kans dat je je beste squash produceert. Dus, stop met luieren.

Jezelf kennen
In dit artikel komt u talloze punten tegen over fitness en uithoudingsvermogen… en hoe cruciaal deze zijn voor het bereiken van een aantal van uw technische doelen. Er zijn eenvoudige en kosteneffectieve manieren om vast te stellen hoe goed je het doet en hoeveel meer je nog moet bereiken.

Er zijn verschillende generieke methoden die u kunt gebruiken om uw vooruitgang te evalueren. Deze variëren van de timing van een 5 km lange run tot een meerfasige fitnesstest.

Men kan argumenteren dat de meerfasentest waarschijnlijk de meest zinvolle van de tests zal zijn.

Tijdens de 5 km die je aflegt, is het primaire doel het vaststellen van de aërobe fitheid en het uithoudingsvermogen van de beenspieren.

Als u squash speelt voor een

https://www.qss-squash.nl/